Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ha jól rémlik ez az offline elérhetőség nem automatikus. Én kikapcsoltam, hogy offline el lehessen őket érni, ennek ellenére valami fejléceket meg nem tudom miket letölt, de csak beloginolva (vagy autologinnel) lehet őket megnézni. Gondolom az offline annyiban különbözne, hogy teljes egészében letölti a leveleket és a letöltöttek megjelenítéséhez nem kell login se.
Szal. én gyakorlatilag arra használom, hogy ne kelljen a Gmail webes felületéhez lépten-nyomon alkalmazkodni, hanem legyen egy kliens, ahol reklámok nélkül betöltődnek a levelek, lehetőleg mindig ugyanolyan felületen. Így tök mindegy, hogy a weben mit mókolnak, nem érdekel.
Így arra sem kell figyelnem, hogy az offline meg az online mappák tartalma egyezik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest