Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
#8733 kabelmania27 , #8734 cocka,
Én csak az asztali gépemmel szoktam bejelentkezni az e-mail fiókjaimba, vezetékes netről, a Gmail mégis időről-időre kunyerálja a mobilszámom a webes bejelentkezéseknél.
Aztán mindig beéri, hogy nem adom meg, de attól még kunyerálja.
Az is érdekes, hogy amikor a FaceB-on nyilvános közlést írtam a választásokkal kapcsolatban, a FB kitörölte és követelte a személyi igazolványomat. Nem küldtem el nekik. Közben csaló pénzlehúzó hirdetőket rendszeresen megjelentetnek, annak ellenére, hogy tömegesen jelentik őket. A csúcs nálam most az ujjlenyomat, amit állítólag kötelezően kérnek már minden magyar személyihez. Mi jöhet ezután? Mondjuk mikrochip minden emberbe, mint a kutyákba. Biztonságunk jeligéjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest