Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Köszönöm a válaszaitok.
Igen, én is ezt néztem, hogy csak a nagyon régiek vannak meg. Mondjuk az enyémnél frissebbek.
#8725 Fire/SOUL/CD, köszi, de mit kezdjek az ottani mappákkal?
Hogyan tudok belőlük a gépemen működőképes TB-t varázsolni?
Az én régi telepítőm mindössze egy exe fájl. És a legújabb TB-nál is ez van, ahogy nézem.#8726 kabelmania27, és Win8.1-es gépen makacsul ragaszkodott a telefonszámodhoz vagy egy idő után beérte anélkül is?
(Bár egyelőre maradok a Win7-em mellett (64 bites).
Nekem a Gmail a webes felületre belépéskor rendszeresen kunyizza a mobilszámomat, de mindig nemleges választ adok, így beéri anélkül.----------------------
Nem tudjátok, igaz, hogy új Gmail fiókot csak mobilszámmal lehet regisztrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest