- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Üdvözletem!
A gyors szűrés (Quick Filter) funkció működik nektek? Már egy jó ideje hol megy, hol nem. Próbáltam pár trükköt, amit találtam a neten pl. msf fájlok törlése, de most már teljesen halott, gyakorlatilag már a Quick Filter gombra kattintva sem tudom eltüntetni vagy megjeleníteni. Ha éppen jelen van, akkor sem működik a szűrés (nem is adja fel a választás lehetőségét, miket szűrjön: tárgy stb.
Gmail IMAP fiókról van szó.Van valakinek ötlete, megoldása, hogy lehetne ismét működésre bírni? Kipróbáltam korábbi programverziókat, az sem hozott változást. Már csak egy új profil létrehozása, amit nem próbáltam, de nincs sok kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- SUSE Linux
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- OpenWRT topic
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest