Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen joysticket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Thunderbirdöt nagyon régóta használok, Freemailt meg nagyon régóta nem
Ezért nem voltam képben smtp ügyben. Amikor utoljára használtam, akkor még ment, aztán tudom, hogy megszűnt, de ezek szerint ismét van.Milyen Windows/böngésző alól nézed? Nem XP véletlen? Vagy valami elavult verziójú böngésző? Mert akkor lehet, hogy valami régebbi felületet látsz, ott meg talán mások a beállítások.
Viszont ha a bejövő levelek lejönnek, akkor a pop3 működik, tehát ez a funkció is aktív, vagy csak szimplán hazudik a Freemail, és ez csak a kimenő levelekre van hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért nem voltam képben smtp ügyben. Amikor utoljára használtam, akkor még ment, aztán tudom, hogy megszűnt, de ezek szerint ismét van.