Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
RRRRRRRRRRRRRobbanjon fel a tb, ha ilyeneket fog csinálni ezután....!
Küldeném a levelet. Azon már nem is bosszankodom, h nem lehet kikapcsolni azt abaromságot, h nyarvog a tárgysorért v a tartalomért, de most még az is volt, mind2. Erre micsinál az idiótája???? Megkérdezi, h nem felejtettem-e el a csatolmányt... És kattintás nélkül nem enged tovább... Ha minden emailnél ezt fogja nekem csinálni, halálkomolyn kinyírom.... Ráadásul milyen alapon kezdte el??? Én nem frissítettem. Automatikust meg elvből nem engedek.
De úgy látszik, ez egy ilyen nap, a safari is ma bolondult meg, de az amúgyis olyan ramaty, h ha elfogynak az ablakok, garantáltan kinyírom, azt már eldöntöttem. A tb-nek még van esélye...
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest