- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovGer
csendes tag
Üdv!
Régóta használom a thunderbirdöt, de egy gyors kérdésem lenne. Mert a thunderbird helpjében nem találtam rá választ.
Munkahely váltás előtt állok, és a személyes levelezésemet(gmail) is beállítottam a céges gépre(kódot kér indításkor). A kérdésem az lenne, hogy tudom kitörölni úgy a postafiókot a Thunderbirdbe, hogy a leveleket is kitörölje. Ne lehessen visszaállítani őket a gépről.
Ha az eszközök->Postafiók Beállítások menüben postafiók eltávolítását választom, az kitörli a leveleket is a gépről, vagy külön kézzel a mappából kell törölni? Hogy tudom elérni, hogy az ex főnököm ne találja meg a leveleket?
Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest