- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Megpróbálom mégegyszer leírni, képet most nem tudok készíteni, mert a munkahelyi masinám műveli:
Van több oda-vissza levelezésem emberekkel. Mondjuk ha az utolsó általam küldött levélnél rámegyek arra, hogy "megnyitás beszélgetésben", akkor a lépcsőzetes nézetben csak azokat a leveleket mutatja, amiket én küldtem. A másik fél által küldött (beérkezett) leveleket nem!
Ezt igazolja az is, hogy ha rámegyek egy olyan beérkezett levélre, amire válaszoltam és ott nyitnám meg a beszélgetés módot, akkor nem tudok rákattintani a "megnyitás beszélgetésben" menüelemre, mert ki van szürkítve. Noha egy kis kék nyilacska jelöli rajta, hogy válaszoltam rá...
Próbáltam ráguglizni angolul, de nem találtam még csak hasonló hibát sem.Korábban ment minden szépen, mert ha egy régebbi ilyen beszélgetésre megyek rá, akkor ott szépen látszódik az elküldött és a beérkezett levél is.
Valami elállítódhatott, de nem emlékszem rá, hogy piszkáltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest