Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Szia, magyar W7 64, igen ezert csodalkoztam, de a tippet koszonom atfogom nevezni RSS-re es megnezem, az IE8 alatt az RSS le van tiltva, de a Group Policy -vel nem titottam csak a bongeszon belul. XP alatt ha nem tettem fel az IE 7-8-at belehetett allitani mi legyen az alapertelmezet hirolvaso, itt mar ilyen lehetoseg nincs mert erre gondoltam hogy az IE kisajatitotta maganak, MSN van meg feltelepitve, de semmi mas amit meg szeretne feltenni csak maga az MSN.
Mar tobb napja fent van, es pl az IttaHelye RSS nagyjabol 1-2 orankent kuld uj RSS-t azert vettem eszre, manualisan minden OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- VGA kibeszélő offtopik
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest