Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkarcsi
csendes tag
Én megcsináltam, (igaz csak ma) de nem történt semmi. Hiába indítottam újra, minden változatlan.
Várj! Ott hibáztam, hogy a menüből csináltam, és nem vettem észre, hogy ez csak azt tömöríti, amelyik mappán állok. Van arra mód, hogy az összeset megcsinálja? Nem találok ilyen menüpontot.
Sikerült. Kellett egy kis üres helyet csinálnom, így már végrehajtotta az összes mappán a Fájl menüből.
Köszönöm.
Üdv: Karcsi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest