Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Oh, hogy a legegyszerűbb dolog nem jutott az eszembe. Igazából pont arról van szó, hogy arra gondoltam, hogy át kéne állnom egy imapos fiókra, de közben így is archiválnék mindent ugyan úgy hozzám is. De mivel csak msot próbálkozgatok ezzel először, egy másik profilt csináltam inkább és ott üres volt a local folders ezért eszembe se jutott, hogy simán onnan lehetne áthuzogatni az imap-os accontra

Köszi, mindenkinek
Egyébként ti milyen jó imap-os fiókokat ismertek (ha ez nagyon off akkor bocs
): én egyenlőre az aim-ot találtam ahol normális méretű tárkapacitás van(itt 2gb, de nekem már egy is elég lenne), van még egy arab, de ott megilyedtem, amikor már arra is rákérdeztek, hogy mi a vallásom(és szűrték a szexuális kifejezésekre a leveleket pl., sőt akit ilyenen kapnak az valami büntit is kaphat, meg hiányzott izrael az országok közül stb..), meg van egy-egy nem angol nyelvű (pl szlovén), de ez elég szenvedős e miatt, és az ingyeneseknek itt a vége, az eddigi találataim alapján...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs