Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Értem, oké, de nekem azok a tutorialok is túl sok infót adnak. Annyira egyszerű dolgokra gondoltam, hogy pl. ha elkészült az oldal (legyon mondjuk csak egyetlen mondatnyi szöveg rajta) akkor ezt ugye a mozilla HTML szerkesztőjével csináltam. Azután elmentem. Azután csak megadom az url-jét a honlapomnak és rákattintok valami ''feltöltés'' gombra? Jól gondolom? Tehát nem az érdekel, hogy hogyan kell html programozni, hanem csak az, hogy hogyan rakom fel a netre. Mert a mozillában is láttam olyanokat, hogy http meg ftp címet IS meg kellett adni. Plusz az oldal nevét. Miért nem elég az url-t megadni, amit a tárhelyszolgáltatótól kapok?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest