-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Köszi! Nem is olyan egyszerű reprodukálni, így én sem tudtam most. Idő kell hozzá, nyomogatni, nem tudom, mi okozza. Az biztos, hogy ha hosszabb ideig nem zárod be se a böngészőt, se a hangkeverőt, akkor elő tud jönni, hogy ott felejt hangsávokat. Valamikor a FF bezárása után is ottmarad.
Lehet, hogy majd megpróbálom a linkelt oldalon lévő about:config beállítást, bár nem egészen értem, mit állít...(#57035) notika77
Kell, mert a rendszerhangok állandóan le vannak véve 15-20% köré, a videólejátszók viszont maxon vannak, mert a filmek általában halkak. Ezzel szemben pedig a netes tartalmak nagyon ingadoznak, hol üvölt, hol halk. Zene dettó. Lényegében az az egész oka, hogy az erősítőt nem szívesen állítgatom, nem esik kézre, és távval egy lépésben túl nagyot ugrik. -
KMT
addikt
Sziasztok!
Erre van valamilyen megoldás (hogy csak egy FF legyen, ne "végtelen")? A chrome-mal valahogy meg tudja oldani... Illetve korábban emlékeim szerint jó volt, talán valamelyik új verzió óta ilyen bugyuta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Energiaital topic
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest