Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Köszi! Nem is olyan egyszerű reprodukálni, így én sem tudtam most. Idő kell hozzá, nyomogatni, nem tudom, mi okozza. Az biztos, hogy ha hosszabb ideig nem zárod be se a böngészőt, se a hangkeverőt, akkor elő tud jönni, hogy ott felejt hangsávokat. Valamikor a FF bezárása után is ottmarad.
Lehet, hogy majd megpróbálom a linkelt oldalon lévő about:config beállítást, bár nem egészen értem, mit állít...(#57035) notika77
Kell, mert a rendszerhangok állandóan le vannak véve 15-20% köré, a videólejátszók viszont maxon vannak, mert a filmek általában halkak. Ezzel szemben pedig a netes tartalmak nagyon ingadoznak, hol üvölt, hol halk. Zene dettó. Lényegében az az egész oka, hogy az erősítőt nem szívesen állítgatom, nem esik kézre, és távval egy lépésben túl nagyot ugrik. -
KMT
addikt
Sziasztok!
Erre van valamilyen megoldás (hogy csak egy FF legyen, ne "végtelen")? A chrome-mal valahogy meg tudja oldani... Illetve korábban emlékeim szerint jó volt, talán valamelyik új verzió óta ilyen bugyuta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest