Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazza
tag
Hello,
A Mozilla elkezdte blokkolni a Flash-t a Firefox-ban, ezt a hírt látom mindenhol. De a legfrissebbet is? Ha beállítom a bővítmények között, hogy mindig aktiválja akkor lehet vele gond?
Mi van, ha fent sincs a flash külön, csak chrome és firefox, a firefox pedig még sem szól az oldalakon, hogy hiányolná, tehát kell még neki vagy nem? (Nem youtube-ra értem, hanem pl idokep.hu, ott régebben kérte, ha nem volt telepítve)Azért ez a sok kérdés, mert én már jó ideje nem használok firefoxot, de sokan körülöttem igen, és kicsit le vagyok maradva most ezzel a helyzettel. Ma is mehetek segíteni valakinek, mert fagy az egész, elavultságra hivatkozik, vagy tiltja, nem tudom. Mintha azt is olvastam volna, hogy ha tiltja is alapból, de szükség van rá, csak egy kattintás lenne az egész, hogy akarom-e futtatni..
-
mazza
tag
-
mazza
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Most több helyen is olvasgatok erről a témáról.
Jól értem, hogy, ha a cikk szerint beállítom a böngészőt, akkor a RAM-ba cache-el, de újraindításkor törlődik?
Akkor lenne igazán értelme, ha nem törlődne hanem menteném pl a ramdiskkel vagy így is dob valamit az oldalak töltésén vagy a program indulásán?(#27647) kranazoli
Nem mondanám, hogy lassan indul el az én gépemen, de érdekel ez a dolog, mert például apám gépében a winyó sokat darál, és ott szerintem dobhat rajta.
-
mazza
tag
Üdv!
Érdemes ezt beállítani? Tapasztalt valaki gyorsulást aki kipróbálta?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911