Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Be lehet valahogy állitani az újfajta foxban, hogy a könyvjelző eszköztáron kattintva default új tabon nyíljon meg az oldal?
-
arnyekxxx
veterán
Jut eszembe, reggel a sleepből ébredő gép azzal fogadott, hogy a tüzfalon szeretne kimenni a
C:\program files (x86)\mozilla firefox\firefox.exe
ami érdekes volt mert hát sok hónapja ezt használom. -
arnyekxxx
veterán
Valakinek lenne tippje, hogy mi történhetett ami hatására ma reggelre a default kereső a google.de címen keres és hogy lehet neki megmagyarázni, hogy nekem a magyar találatokra lenne szükségem? Ahogy néztem a configban mindenhol HU van beállítva, nem tudom mitől németesedett el.
-
arnyekxxx
veterán
Ujabb kérdésem lenne, meg lehet valahogy oldani, hogy ha linket új lapon nyitok meg, az az aktiv tab mellett nyiljon meg, ne a sor végén? A TabMixPlus van feltéve.
-
arnyekxxx
veterán
A keresőmezőbe fel lehet venni keresőt azokon kívül amiket le lehet tölteni a ffox oldaláról? Mondjuk ha szeretnék egy feliratok.info-s keresőt beállítani, azt meg lehet oldani? Cimszavas keresés az url-sávban az megvan, de a keresőmezőbe be lehet valahogy szerkeszteni?
-
arnyekxxx
veterán
Üdv! A FastestFoxba lehet valahogy egyéni keresőket beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911