- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Firefox reggeli indításkor frissített valamit, azóta nem megy, de ráadásul az IE-t is magával rántotta
Az IE ugyan elindul de nem tud betlteni egy lapot se mntha nem lenne net, pedig van mert a Outlook, torrent, sőt most a másik particiórón lévő Win7 alóll írok, itt megy minden.
Az IE- diagnosztika azt írja minden rendben
A gép éjszaka is be volt kapcsolva, hogy hanyas FF ne kérdezzétek mert nem tudom elindítani, feladatkezelőbe elindul az .exe-je de az ablakot nem nyitja meg.Ötlet? Hol mit keressek?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért van az, hogy firefox így jeleníti meg a weboldalt? katt
Ha nem lenne világos, a szöveget középen nem jeleníti meg. De csak ennél az oldalnál, eddig ilyen nem volt, csak mióta 3.5.2 van fent...
Bocsi, a nagy képért... -
Jazz
veterán
Üdv!
Régen volt ilyen a mozillában, vagy a tab mix plus-ban hogy ha csak egy lap van megnyitva akkor az teljes képernyőn lesz, azaz nem lesz a lap-ban füllel, mellett egy üres hosszú sávval, ami csak fogalalja a helyet függőlegesen....értitek.
Magyarán egy lap esetén nem lapban füllel nyílik meg hanem normálisan.
Na ezt hol lehet beállítani, mert sehol nem találom.
köszi -
Krystal_s
addikt
válasz
Winner_hun #8189 üzenetére
és ebben az esetben ? (#8008) ugyanis itt mindegyik kiterjesztés kompatibilis, de első indításnál felkiáltójelet tesz és inaktívak lesznek amíg futtatom a frissítést, újat nem talál csak akkor fogadja el., aztán kell neki egy ff újraindítás és jó lesz ( hát nagyon kényelmes megoldás, igaz átírtam h ne nézze a kompatibilitást, de akkor is ott vannak a ! jelek és engem zavar h nem működik alapon. )
gondoltam a 3.5.2-ben majd javítják de változatlan...nem baaaj úgyis már jön a 3.5.3Vasinger!: szerintem csak átírták az 1-est 2-re
, természetesen azt írják h naggggyon sok javítást tartalmaz ( csak még senki nem vette észre...legalábbis a fórum hsz-ekből ítélve )
Rosszabb nem lett szóval nem árt frissíteni...arra jó h tudd h a legújabb van fent. -
Vasinger!
nagyúr
Látom, ti is észrevettétek a 3.5.2-t. Kérdésem, hogy mi újítást hoz? Ez is csak egy biztonsági rés betömésére van, mint a 3.5.1? Vagy ez az ajándék az 1 millárdnyi letöltőnek?
-
sNORh
addikt
válasz
Winner_hun #8189 üzenetére
vágom már irtam is a fejlesztönek..
-
sNORh
addikt
hát kiakaszt ez a sok update, de az alkalmazásokat meg nemfejlesztik, semmi nemmegy..
-
tete007
tag
hali
a 3.5.2 FF-ben hol kell be állitani hogy a letöltött fájlokat magától törölje a listából ne kelljen nekem törölgetnem. A régebbiben meg találtam mert csak be kelet pipálni hogy törölje de én a beállításoknál emlékszek rá de most ott nem találom
légyszi ha valaki tudja ossza meg velem -
finest
addikt
Hát, az 3.5.2 ugyan olyan gatya mint az előző. 250MB-ra hizlalta magát, viszont amikor kifagyott, az előző 25%-oshoz képest, csak 12%-os folyamatos proci terhelést csinált, ennyiből végül történt előrelépés.
-
Gyick
őstag
Sziasztok!
Az a problémám hogy a firefox(3.5.1)folyamatosan összeömlik főleg ha youtube-on nézek videót.
Adobe flashplayert újra raktam,sőt a windowst is.IE-vel is előfordul de ritkán.
Van vkinek vmi ötlete?Probáltam régebbi ff-el is. -
19870820
senior tag
hali valaki tudja-e hogy 64bites win7-en megy-e az uj mozilla? 3.5.2re gondolok.
-
AXisBOLD
addikt
-
L7wy
őstag
Itt lehet megnézni a "Firefox 3.5.2 újdonságai" + t ha megnyitod. A részletes lista meg itt
válasz a nagyon offra; engem nem érdekelnek, a világ változni fog és kész, ebben nekünk csak nagyon kicsi beleavatkozásunk lesz, de remélem hogy az ember tényleg felhagy már az ennyire mély mértékben függő anyagi világgal (nézd meg csak azt h a pénzes menő csávóknak milyen csajaik vannak, ez elmond mindent
)
-
L7wy
őstag
-
finest
addikt
Elvileg most kerül ki a letöltési oldalakra a 3.5.2. Remélem, h nem hiába várjuk!
-
Zin
őstag
Mozzila a bongeszom!
-
Zin
őstag
sziasztok!
a cimoldalon megjelenitett es a mailcimekbe megjegyzo felhasznaloneveket hogyan tudom torolni? -
Met
nagyúr
64 bites FF-ba, hogy lehet a flash plugint beleszuszakolni? Feltelepítem de ennek ellenére nem ismeri fel a flash elemeket az oldalakon.
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Egyszer már voltam itt a problémámmal: [link]
Akkor meg is oldódott, de most, hogy frissítettem 3.5-re, így nem működik. Tud valaki segíteni? Tehát azt szeretném, hogy a google.hu jöjjön be és ne a google.hu/firefox.
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
olyan gondom van hogy firefox 3.xxx-nél könyvjelzőkbe korábban betudtam tenni az oldalakat, de most hiába teszek be bármit vagy törlök valamit, ha bezárom és újraindítom mindig ugyan azok vannak benne, kb 3-4 napja csinálja.
ez mitől lehet? megoldás?
köszi.
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van a 3.5.1-es verzióval, hogy a felugró ablakok nem akarnak felugrani (néhány weboldalnál ez lenne a normál működés). Ha feladatkezelővel kilövöm, akkor utána megy, de nem hiszem hogy normális lenne ez a működés. Plusz néhány oldalon vannak olyan gombok (pl. céges levelezést kezelő oldalon) amik mintha inaktívak lennének, a rájuk kattintásra nem működnek. IE8 alatt viszont igen. A 3.5-össel is ez volt, akkor egy párszor újrainstalláltam és az sem segített.
-
Protezis
őstag
Olyan kiegészítőt keresek, ami menti a tabok használati sorrendjét, és gombnyomásra vissza tudok menni az előzőleg aktív tabra. Találtam egy ilyet, de ez sajnos régi. Firefox 3.0 alá kellene.
-
sNORh
addikt
válasz
Winner_hun #8152 üzenetére
-
sNORh
addikt
válasz
Winner_hun #8150 üzenetére
naakkor válaszoljcsak az enyimreis, (#8131)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest