Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
3.5.1-nél nincs olyan lehetőség ,hogy kilépésnél rákérdezzen h milyen adatokat töröljön ? csak olyan beállítást látok amiben megadhatom h kilépésnél törölje a megadott adatokat vagy ne, ami alapon elég is lenne ,mert ha végleg kilépek akkor én szeretem ha töröl dolgokat, de van olyan eset ,amikor nem akarom pl kiegészítés frissítés vagy összeomláskor...
3.0.11-ig volt ilyen beállítás h még rákérdezett...Wallz: sajnálom h nem lett jobb, mert én is azt hittem a 10es okozza a cpu terhelést...lehet h egy régebbi 9est kéne kipróbálni
nálam 2009.febr. óta jelentkeztek a tünetek 3 különféle gépen és ismerősömnél is...akkor még 9.x verzió volt fent talán az utolsó,lehet h abban már volt vmi újítás ,ami nem kedvez az egymagos prociknak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911