Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
3.5.1-nél nincs olyan lehetőség ,hogy kilépésnél rákérdezzen h milyen adatokat töröljön ? csak olyan beállítást látok amiben megadhatom h kilépésnél törölje a megadott adatokat vagy ne, ami alapon elég is lenne ,mert ha végleg kilépek akkor én szeretem ha töröl dolgokat, de van olyan eset ,amikor nem akarom pl kiegészítés frissítés vagy összeomláskor...
3.0.11-ig volt ilyen beállítás h még rákérdezett...Wallz: sajnálom h nem lett jobb, mert én is azt hittem a 10es okozza a cpu terhelést...lehet h egy régebbi 9est kéne kipróbálni
nálam 2009.febr. óta jelentkeztek a tünetek 3 különféle gépen és ismerősömnél is...akkor még 9.x verzió volt fent talán az utolsó,lehet h abban már volt vmi újítás ,ami nem kedvez az egymagos prociknak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911