Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyantusz

tag

Üdv!
    Nem tudjátok, miként lehet leszoktatni a FF-ot arról, hogy per-jeles számokat ne telefonszámként mutasson (pl. jogszabályok, 290/2007-et rendre ilyennek mutat)? Kerestem már elég sok helyen (Nézet, Beállítások, Súgó), de most sem leltem. A helyesírás-ellenőrző kikapcsolása sem segít (miért is tenné). 2-es és 3-as FF-ban is előjön, főként új telepítés után, aztán "valahogy leszokik" róla... :U

A másik probléma, hogy 5-8 lapos böngészés után rendre szétszál a lapfül-sor felett minden (egymásba torlódnak a képernyő jobb szélén a lapfülek). Ha leviszem ikonba és vissza, ilyenkor a lapfül felett nem látszik semmi, csak az asztal, úgy kell az egérkurzorral "vissza sepregetni" a lap-sort és a menüsort is. Marhára belassul (2.0.0.20 van most, de ez volt 3.0.0.4-ben is), a page file használat ilyenkor rendszerint felugrik 1 GiB felé, procihasználat egekben: 30-40 és 100 % között ingázik pár másodperces szünetekkel, gyakorta 100-on maradva. A kilövés segít, egy ideig. Java-t is leszedtem, a Win XP (SP2) nincs széthasználva.
    NOD 32 és SpyBot megy rezidensben, más nem, de egyik se nyekereg ilyenkor. Még mielőtt drága GeF2 Ti VGA-mra terelődne a gyanú, jeltem minden más sw. gond nélkül megy. IE alatt nem próbálkoztam még (nem is fogok).

Egyébként a page file használata folyamatosan nő, és nincs felrakva add-on sem.

Új hozzászólás Aktív témák