Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyantusz
tag
Üdv!
Nem tudjátok, miként lehet leszoktatni a FF-ot arról, hogy per-jeles számokat ne telefonszámként mutasson (pl. jogszabályok, 290/2007-et rendre ilyennek mutat)? Kerestem már elég sok helyen (Nézet, Beállítások, Súgó), de most sem leltem. A helyesírás-ellenőrző kikapcsolása sem segít (miért is tenné). 2-es és 3-as FF-ban is előjön, főként új telepítés után, aztán "valahogy leszokik" róla...
A másik probléma, hogy 5-8 lapos böngészés után rendre szétszál a lapfül-sor felett minden (egymásba torlódnak a képernyő jobb szélén a lapfülek). Ha leviszem ikonba és vissza, ilyenkor a lapfül felett nem látszik semmi, csak az asztal, úgy kell az egérkurzorral "vissza sepregetni" a lap-sort és a menüsort is. Marhára belassul (2.0.0.20 van most, de ez volt 3.0.0.4-ben is), a page file használat ilyenkor rendszerint felugrik 1 GiB felé, procihasználat egekben: 30-40 és 100 % között ingázik pár másodperces szünetekkel, gyakorta 100-on maradva. A kilövés segít, egy ideig. Java-t is leszedtem, a Win XP (SP2) nincs széthasználva.
NOD 32 és SpyBot megy rezidensben, más nem, de egyik se nyekereg ilyenkor. Még mielőtt drága GeF2 Ti VGA-mra terelődne a gyanú, jeltem minden más sw. gond nélkül megy. IE alatt nem próbálkoztam még (nem is fogok).Egyébként a page file használata folyamatosan nő, és nincs felrakva add-on sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911