Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Korábban olvastam a topicban olyan kiegészítőről, ami folyamatosan menti a nyitva lévő tabokat, de most nem találom.
Valakinek van valami bevált kiegészítője erre? Tegnap ugyanis szabályosan kiléptem a firefoxból (kb. 330 nyitott lappal és 4 rögzítettel), ma meg teljesen üresen indult. Előző munkamenet helyreállítása szürke, a sync meg hiába megy, leszinkronizálta indítás után a semmit. Korábban is volt már ilyen, de akkor a rögzített lapok maradtak, a munkamenetet helyre tudtam állítani. Most meg semmi. Igazából a sync működését sem igazán értem... nem az lenne a lényege, hogy az töltse vissza a lapjaimat ilyen esetben? Soha nem töltött még vissza semmit, általában rögtön szinkronizál és nem mentésből a böngészőbe, hanem fordítva. Így meg értelmetlen.
Szóval kéne valami kiegészítő, ami egy ilyen helyzetben simán visszaállítja a korábbi lapokat.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Family Link
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911