Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia Matthewus!
Teljesen kitöröltem még a Registry.-ből is mindent ami a Firefoxra és a Mozillára vmint az Adobe Flash-ra vonatkozik. Ujra feltettem a Mozillát Adobe Player bélkül és már az is elég volt, hogy az említett oldal átvegye az irányítást, hogy olyan oldalra mentem, ahol kérte a Flash Player feltelepítését és ott símán csak a lejátszandó videó/játék ablakra klikkeltem és máris átirányít a jelzett oldalra és csak utána enged bármit. Tehát még a Flash nem is volt feltelepítve, elég volt a neve, ill. a helye, ahová kérte. Most azt csináltam, hogy kerestem egy másik böngészőt - sok közül a Comodo Dragon vált be - amelyik képes átvenni a Firefox könyvjelzőit, kb. a Crome sebességével dolgozik és hasonló a kezelő felülete, a kezdő oldalt be lehet állítni a Firefoxét és ez érdekes módon meg tudja nyitni azokat az oldalakat baj nélkül, amire ott már jelentkezett a gond. Így nyugodtan lehet nyitogatni az oldalakat. Az is érdekes, hogy a feltelepített Adobe Flash 209-est is alkalmazza néha és nem ugrik be a bajt okozó oldal. (egyébként a YouTub-hoz a HTML5-öt adja).
Egyelőre ennyi a megoldás. Kerülőút.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- OLED TV topic
- Disney+
- Milyen notebookot vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest