- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
11.2-es Flash-el ha jól vettem észre még megvan az a probléma ha beletekerek egy YT videóba olyan részbe, amit még nem pufferelt be, akkor pattan egyet a hang?!
Visszatettem, de ezt tapasztaltam.
Aztán megint vissza a 11.3-ast és ott már nincs ez a pattogás; hang probléma ha beleteker egy YT videóba.
Ám, Nálam a 11.3-as sem fagy most, pedig most a védett mód sincs kikapcsolva. Igaz, most a Win8 RP van fent próbaképp asztali gépen is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #26389 üzenetére
Viszont rájöttem, hogy van egy jó dolog ebben a protected módban. Most már a Win hangkeverőm kikapcsolhatjuk a flash hangját! Nálam csak egy Fx exét, és egy Flasht mutat a hangkeverő, egyébként.
JetiRulez: Nem szabadna neki, és nem is szokása. A letöltés végeztével szokott időnként leállni, amikor összerakja a letöltött fájlt, illetve víruskeresést végez (az utóbbi teljesen hasztalan, érdemes kikapcsolni).
*Ropi*: Beállítások -> Sync -> Fiók kezelése -> Kvóta megtekintése. De ez a tárolt fájlok méretét mutatja, nem a kvótát.
brozy: Nincs ilyen topik, és sztem nem is lesz. Sajnos az emberek annyira intoleránsak egymással, hogy egy ilyen topik személyeskedésbe és trollkodásba menne át, sztem.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #26403 üzenetére
Most már a Win hangkeverőm kikapcsolhatjuk a flash hangját
De csak egyszeri munkamenetre, ha ujra inditod a gepet ugyanugy elfelejti, mint a hangeroszabalyozast
Nálam csak egy Fx exét, és egy Flasht mutat a hangkeverő, egyébként.
Most hogy irtad megneztem, mar nalam is csak 1 Fx es 1 Flash van engedelyezett protected modban.
Viszont, megkaptam az elso fagyast ami nalam nem szokott elofordulni es nem is akarhogy, meg a GUI is kicsit szetesett. CCC 12.1-es driver, OCL nelkul.Es az embeded videonal a grafika:
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nicholas Nethercote, a MemShrink project vezetője írt blogposztot az projekt eddigi egy évéről és eredményeiről. Érdemes elolvasni! Továbbá a szokásos poszt az elmúlt 2 heti haladásról.
Egy mockup a kereshető, okosabb about:newtab -ről.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
1-2 napja a Firefox néhány mp-re befagy, és nem válaszol, majd magához tér. A Facebook folyamatosan meg van nyitva, apptab-en van. A befagyások többségénél ki is írja, hogy a Facebook oldalon egy script nem válaszol, és leállítom, vagy várok rá.
De van, hogy nem írja ki, de szerintem azt is a Facebook csinálja...Ilyen nektek is csinál? Lehet orvosolni valahogy? (akár egy NoScripttel is?) Elég idegesítő.
Köszi a választ! -
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #26411 üzenetére
Köszi!
A Blokkolható objektumoknál kell, ugye? Megnézem majd, melyik scriptre panaszkodik, és azt a .js scriptet blokkolom, és elvileg jónak kéne lenni, ugye? -
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #26413 üzenetére
Köszi a választ!
Ez nem jött be sajnos. Ha letiltom azt a scriptet, akkor csak a Facebook fejlécét hozza be, vagyis gyakorlatilag az egész oldal arra a scriptre épül...
Erre hivatkozik:
https://s-static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y3/r/rtwojj04NdT.js:51
Ti nem találkoztatok ezzel a hibával?MOD: A legújabb beta van fent. Google-ben rákeresve többeknek ez a gondjuk.
MOD2: Itt is ugyanaz a gond, mint nálam. A BlockSite addont javasolták neki, hogy azzal tiltsa le az oldalt. De az szerintem ugyanazt eredményezni, mint amikor az AdBlock-kal tiltom, vagyis nem működne az oldal, ugye?[ Szerkesztve ]
-
mozesapo
tag
Hi
Valami frissült a Nightlyban. Azóta nem megy a tab mix plus, nem tudok az egér oldalsó gombjaival előre-hátra lépegetni, stb. Újratelepítés már megvolt.
Jó lenne tudni, mikor mit alkotnak benne. Nem véletlen használom, mivel nem találtam másik értelmes 64 bites böngészőt. -
WonderCSabo
félisten
válasz pete_21 #26414 üzenetére
Én is megnyitom a Facebookot napi szinten, sosem találkoztam ilyen hbával. Stable releasem van, próbáld ki. Sajnos előfordulhat, hogy egy szkript tényleg fontos dolgot csinál, ahogy ebben az esetben is, és nem lehet csak úgy letiltani.
mozesapo: Vmi a profilodban csesződött el sajna, mert én most próbáltam ki a win64 nightlyt, és megy az egér előre hátra.
-
SenorGrande
senior tag
Hello.
Portable Firefoxot használok. Most frissítettem 13-ról 13.0.1-re (ahogy szoktam), és eltűntek a megnyitott lapjaim és a lapcsoportok is. Van erről valami biztonsági másolat, amiből visszaállíthatom? Fontos lenne.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Findzs
addikt
egyre rosszabb a firefox, évek óta használom még mozilla kora óta de mostanában cseszik elfelé
a 13.01 van fent de folyamatosan összeomlik, újraindul és a chrome ugyanazokat az oldalakat tökéletesen viszi
főleg flash oldalak ugye, amiket elvileg javítottak a 13.01 -ben"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
mozesapo
tag
válasz WonderCSabo #26416 üzenetére
De mi a szösz állítódhatott el? Mit töröljek? Ennyire nem ismerem a lelkivilágát.
-
WonderCSabo
félisten
válasz mozesapo #26415 üzenetére
A TMP valóban okozhat problémákat, elvileg nemsokára javítják. Addig tiltsd le. [link] [link]
SenorGrande:A profil mappádban (első hsz) lévő sessionstore.js fájlban kell lennie.
Findzs: A Flash a hibás, sajnos. Vagy kikapcsolod a protected módját (olvass vissza hogy lehet), vagy felrakod a 11.2-es verziót.
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Nálam az új(11.3) adobe flash kb 6-7 percenként leáll... Ezt írja ki: "Az Adobe flash 11.3 r300 működése leállt" Másnál is ezt csinálja? Vajon mi okozhatja ezt?
Firefoxból a jelenlegi legújabb 13.0.1 -es verzió van fent.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
SenorGrande
senior tag
válasz WonderCSabo #26422 üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam még én is éjszaka, de az akkori "üres" állapotot tükrözte.
Szerencsére eszembe jutott a Windows rendszervédelme, és sikerült visszaállítanom a data könyvtárat egy tegnap dél körüli biztonsági másolatból.(#26423) voyi:
Fentebb olvastam, hogy ez többek problémája, nem tudom van-e megoldás, olvass vissza kicsit.
Nálam csak a plugin-container.exe halt be naponta 8-10 alkalommal Ff 13-nál, mióta frissítettem 13.0.1-re, még nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
voyi
aktív tag
válasz WonderCSabo #26425 üzenetére
Na elvileg most kivan kapcsolva a protected mode eddig még nem állt le,kíváncsi vagyok beválik-e. Ha összeomlik továbbra is,akkor vissza a 11.2höz. Kösz a tippet
Aláírás
-
őstag
Helló!
ma frissítettem 13.0.1-re és a új lap megnyitásakor nem üres lap lesz mint eddig, hanem ilyen:
ez mitől van, illetve hogy lehet eltüntetni, vagy inkább beállítani kezdő lapnak, mert annyira nem rossz, hogy a gyakran használt oldalakat egybe hozza, csak ne új lapként.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
DS39
nagyúr
válasz vallas #26427 üzenetére
ha csak ideiglenesen akarod eltüntetni akkor a tartalom terület jobb felső sarkában lévő kis négyzetes gombra kattints.
ha véglegesen akarod akkor:
címsorba: about:config -> ott beírod: browser.newtab.url és az értékét töröld ki vagy about:blank-re írod át (az eredmény ugyanaz)kezdőoldalnak berakni úgy tudod ha a beállításoknál kezdőlapnak beírod ezt: about:newtab
-
WonderCSabo
félisten
Nálatok se megy a bugzilla.mozilla.org ?
-
robotjatek
tag
válasz WonderCSabo #26430 üzenetére
Nálam megy, csak lassúcska kicsit
-
HZoli87
veterán
(A kiszolgáló nem található)
-
robotjatek
tag
Már nem tudtam szerkeszteni
Most már nekem sem megy[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz vallas #26429 üzenetére
mondjuk úgy nem megy, hogy a kezdőlap osztott, de az új lap üres legyen.
ahogy előbb is leírtam így tudod ezt megoldani:
címsorba: about:config -> ott beírod: browser.newtab.url és az értékét töröld ki vagy about:blank-re írod át (az eredmény ugyanaz)
kezdőoldalnak berakni úgy tudod ha a beállításoknál kezdőlapnak beírod ezt: about:newtab
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
Nálam megy.
Más: Flash 11.3 (bárkitől, aki tudja)
Egyébként ez a protected mód mi célt szolgál? Miért jó ez Nekünk?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Findzs
addikt
ha ennyire rossz ez a flash player ideje lenne már javítaniuk, nem
mindig utáltam a adobe-t"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
kranazoli
senior tag
válasz WonderCSabo #26436 üzenetére
Ilyesmire gondoltam (tippeltem) Én is. Köszi!
-
DS39
nagyúr
válasz WonderCSabo #26441 üzenetére
köszi. kár, bár nem gond, mert csak kettőt használok, amit eddig az omni.ja fájlban átírással oldottam meg, most ezzel csinálom, mert rájöttem hogy ez okozta hogy a részleges frissítés mindig sikertelen volt.
-
mozesapo
tag
válasz WonderCSabo #26422 üzenetére
Köszönöm, működik a 4.0.3 pre pöpecül.
-
Killer man
tag
Hali! gondolkoztam, hogy itt tegyem-e fel a kérdésemet vagy a Windows7 topicban...
Viszonylag friss a rendszerem (Win764bit). A mozillát archiváltam teljes egészében, így az új rendszeren minden régi beállításom megmaradt.
Fotós oldalakat böngészek. A kis képre ha rákattintok, akkor megjelenik nagyban ahogy kell a kép. (Több oldal esetén is.) Nekem is van egy eoldal-as oldalom. Sajnos itt nagyban nem jeleníti meg a képeket csak gyors nézetben. Ha rákattintok, akkor kiteszi ugyan nagyba, de homályos. Tölt folyamatosan, de sose tölti be úgy ahogy kellene. Próbáltam IE-vel is, ugyanez a hiba.
Tettem fel régebbi Flash playert is, azzal se működött. Mi lehet a hiba? Lehet, hogy ezen a rendszeren kell még valamit telepíteni a böngészőhöz. Valami bővítményt?
Előre is köszi! -
WonderCSabo
félisten
válasz Killer man #26445 üzenetére
Az oldal pontos linkjét add meg.
-
Killer man
tag
válasz WonderCSabo #26446 üzenetére
-
HZoli87
veterán
válasz Killer man #26447 üzenetére
Nálam is tölt folyamatosan.
-
Killer man
tag
Néztem egy másik fotós eoldal-t is közben. Itt se tölti be a képeket.
Hátha csak az enyémmel van gubanc... de akkor lehet, hogy karbantartás folyik, bár erről nem jött értesítés. Akkor is gyanús, hogy a gyors nézet nem sokkal kisebb, mint az eredeti kép és ott tű élesre betölti. -
WonderCSabo
félisten
válasz Killer man #26447 üzenetére
Az oldal hibája. Más böngészőben is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs