Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Nagyon kis lepesekben lehet haladni, en mar 4. helyekert kuzdok a csapatbajnoksagban.
Jo tanacs: a drivernel gigtelj a marketability-re az hozza a szponzorokat. Nekem iden sikerult felerni 4 csillagra, ott mar jonnek a 2-4 milliok, van penz fejleszteni.
Ja es a legfontosabb!!
Ev elejen, amint elkezditek fejleszteni az uj autot, azonnal lehet a csapatnal beallitani hogy fejlesszek a megbizhatosagot, igy nem kell javitani verseny kozben az elso futamokon.
A CAR kepernyorol nem lehet, de a home-nal lescrollozva indithato a fejlesztes.
Igy mire jon az elso verseny a fo alkatreszek mar 100%-osak lehetnek. -
kicsizoz
csendes tag
-
GeGexx
aktív tag
Én most fejeztem be az első szezont, tier 3-ban a Vexala Motorsport csapatával és megnyertem a csapatversenyt és az egyéniben is első lett az egyik vezetőm a másik meg tizedik lett. Az utolsó futamon lettem amúgy az első és pár ponttal sikerült csak az élre törnöm.
Első szezonban új vezető tervezőt, tesztpilótát és az elsődleges pilótámnak új mérnököt szerződtetem mert az eredeti csapattitkokat szivárogtatott ki és lehetőségem lett kirúgni díjmentesen.
Új alkatrészek tervezésénél mindig a teljesítményt tolom ki maxra a megbízhatósággal itt sosem foglalkozok hanem azt később a mérnökcsapattal fejlesztetem tovább és csak akkor rakatom be valamelyik kocsiba amikor legalább 50-60%-on van. Egyébként más csapatot nem néztem de jól megszívtam mert ennek a csapatnak a központja a béka s*gge alatt van, semmi épület nincs szinte szóval most, hogy nyertem az összes pénzt annak a fejlesztésére költöm, hogy tudjak jobb alkatrészeket fejleszteni végre. Ja és az új szezonra annyi pénzt félre tudtam rakni az új kocsira, hogy mindenből a legjobb beszállítót sikerült megfizetni.
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Formula-1 humoros
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Lenovo Thinkpad P50
- iPhone SE2020 / 128GB / White / Gyári kártyafüggetlen (254)
- Dell G15 5510 i7-10870H// RTX 3060// 16 GB// 512 GB// USA bill.
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest