Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #145341 üzenetére
Meg kell keresni a nem oda való biztosítékot. Gondolom, itt is meg van szabva, melyik helyre mekkora kell. Ha megvan, azon az áramkörön kell keresni a rövidzárat.
Tákolás mellett lehet természetes amortizáció is, például kidörzsölte a szigetelést valami és letestel.Zsírkrétamen: anno Lada Samarával jártam úgy, hogy a tápszivattyúról leesett egy állandó pozitív töltésű szál a laza saru miatt. A blokkon testet ért és összeolvadt a motortérben 2 másik vezetékkel. Ugye, menés közben ez nem derült ki, benzin-gáz kettős üzemű volt a járgány és épp gázzal mentem, nem volt szerepe a tápszivattyúnak.
Egyszer csak kis piros kigyullad a műszerfalon, motorfék, majd mire szétnézek a műszerfal környékén, már a kormányoszlop alatt meg is jelent egy kis kékes füst és némi amperszag.
Megállok gyorsan, épp megy buszöbölben, leveszem a gyújtást, pattintom a motorháztetőt és megyek hátra palack vízért és rongyért.
Szerencsére égni nem égett semmi, megtaláltam, két helyen olvadt össze 3 vezeték és a leesett sarut is megtaláltam. Szétszedetve, szigetelőszalaggal ellátva a kábeleket a kocsi saját lábán ment tovább. Aztán otthon a szerelő után ki lett cserélve a saru megfelelő méretűre, a sérült kábelekkel együtt.Az MTZ-t Apám a traktor mellett szokta indítani, ilyenekért nem mászik fel a fülkébe.
-
válasz
Topiccsendőr #145341 üzenetére
Elvileg még senki nem nyúlt a biztosítékokhoz, nem lett cserélve sem. Szerintem még a szervízben sem nyúltak hozzá, általános szervíz alkalmával kétlem, hasonló hibám meg még nem volt, szóval szerintem senki nem nyúlt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest