- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
d_n_s
csendes tag
A teló a sima bluetooth progival megy rendesen de a mobil phone tools-sal nem megy. Nem találja pedig be van állítva minden.
-
sirály12
őstag
Mennie kell.
Nekem igaz nem ilyen telóm van, de havernak igen és voda függő, mégis mindenfélét küldtünk már a telójára. Nekem egy gigabyte bluetooth-om van és a progijával királyul megy a dolog. Ja a telón engedélyezni kell, hogy mindenki lássa! -
d_n_s
csendes tag
Oké és hogy csináltad mert az mpt-vel nekem nem megy nem találja meg a bluetooth.
-
snt
senior tag
Nem tudom miért kell megint új topicot nyitni, pláne ha nem is a mobil piacba tartozik... Mondtam már a másik mobil piacban lévő topicban is (aminek szintén nem itt a helye) h ott a V550 topic, ott kérdezzetek: Bővebben: link
Egyébként hülyeségeket beszélsz, mert nekem is vodás V550-em van és Mobile Phone Tools is megy, nem csak függetlennel!
Ajánlom ezeket az oldalakat:
Bővebben: link
Ez a topic sztem zárható/törölhető (nem ide való)
üdv!
[Szerkesztve] -
d_n_s
csendes tag
Valaki segítsen már nekem.
Az a problémám hogy van nem egy motorola V550-es készülékem.Ezt bluetooth-on szertném összekötni a gépemmel valami progival. A motorola phonetools nem jó mert azt csak független telefonnál lehet használni kiütni meg még nem szeretném. A sima bluetooth progival nem lehet tölteni rá java-t tölten a többit az megy minden. Tehát ha valaki tud olyan programot amit tudok használni. Vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni?!
byes
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest