Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
zsuzskalili #357 üzenetére
1. Nem a kijelzotol jon a hang ha jobban megfigyeled. Nem tudni mitol van, de most komolyan, ez zavar teged? Nekem is zug, de csak azutan vettem eszre, hogy tobben irtak, es ezert gondoltam meghallgatom en is, kulonben nem vettem volna eszre.
3. Evek ota motorolam van, es mindig csak aktiv flippel hasznaltam. Te miert nem azt hasznalod? Ugy is latni a kulso kijelzon minden fontos infot barmi bejovonel. Es elutasitani es halkitani is tudod kinyitas nelkul.
4. Erre mar irtak a megoldast. Vagy ne hasznalj ekezetet egyaltalan. Bovebbet en sem tudok rola, mert kb 1 smst irok egy honapban, az is legfeljebb 1-2 soros, pedig van egy csomo ingyen sms-em.
5. Erre nem tudok mit mondani, ird le bovebben miert nem sikerul. Nalam gond nelkul ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest