Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Tegnap megjött az én G72-őm is.
Amire nekem kell, arra teljesen jó. Otthon kertvárosias környezetben AC-n megvan a 270/42Mbit (T 1000/25koax) a céges Digi 20/10-esen (céges bohóc optika)Természetesen megvan a maximum.. Nem igazán értem, hogy egy telefonnak miért kellene több.
Az 5G a munkahelyemen meg kollégám Samsung Note fene tudja hányasával nem stabil. Lenn a pincékbe (ahol nekem is hasznos lenne, távhő cég hőközpontok alagsorba, pincébe) meg gondolom még rosszabb a helyzet.
Az AX meg 5G hátrányát majd valahogy elviselem.
Duplakoppos altatást-ébresztést hiányolom egy kicsit, de majd megszokom, hogy mozgatni kell, és feléled....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Xiaomi? Realme? Samsung? Esetleg Poco? Nokia? Nos, a Moto G72 papíron a legtöbbet ígéri azon az áron, amennyiért kínálják, de mit tud a gyakorlatban?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest