Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atosan
veterán
Csak előkap és fotóz. Néha belenagyítva, néha a széleslátó, de semmi állítgatás. Valamit reszeltek rajta, mert mikor Komáromban a szökőkútnál csináltam képeket, akkor szólt a kamera, hogy frissítsem.
Luck Dragon szívesen
Amint valamivel találkozom vagy eszembe jut, megosztom.Maine coon
-
-
veterán
A saját telefonom Redmi 9T, 2021 szeptemberi, hibátlan és karcmentes, a cégesem pedig egy 2020 augusztusi Samu A10 (egy kis retek)
A Redmi 9T cserét nálam semmi nem indokolja, értelmetlen lenne "ugyanolyanra" cserélni.
Feleségem viszont egy 2020 decemberi LG K42-t használ, (3/64GB, 3400mAh?akku, de amúgy hibátlan), én annak a cseréjére gondoltam, itt jönne képbe a Moto G54. A kis drágám viszont tegnap egy pilla alatt rövidre zárta a sztorit: Amire neki a telefon nem elég, arra ott van a vadi új 10,6" Lenovo Tablet, így neki nem kell telefon, hagyjam a francba.
Hát, akkor ez ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest