- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Üdv mindenkinek!
SZERETNÉK SEGÍTSÉGET KÉRNI!
Fel szerettem volna rakni kipróbálásra "WhiteRabbitNextGen-2.1.1" romot és azóta "meghalt" a defy-m!
Bármit próbálok felrakni mind a bejelentkező logónál (nem a motorola) megáll és csak pörög folyamatosan de onnan nem megy tovább. Már oda jutottam , hogy RDS lite-al gyárit rakom vissza de ott is megáll a moto logónál!!!! Nem tudom, hogy meddig bírja még az akkum.!?
MarkSpeedBoost JB Simple -volt előtte elég sokáig de egy pár napja akku problémák jöttek elő - csinált olyat hogy maxról kb 4 óra alatt lemerült zsebben - gondoltam próbálok más romot.
Valaki segítsen!Jaaaa és próbáltam cm7 -et , MIUI -t , régi whiteRabbit ..... és mind a saját logónál nem megy tovább.
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
Felraktam a Kacsa féle "MSB JB Simple" -romot és újraindul. (böngészés , videónézés stb. közben folyamatosan)
Ötlet? -
Roland06
aktív tag
Üdv.
Hogyan tudok google play -t feleakni cyanmobil x... -romra? -
Roland06
aktív tag
Üdv.
Hol tudok nyelvet változtatni? Cyanmobil experience....
Elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged