-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeliDezsi
csendes tag
Üdvözlet a nálam okosabb embereknek
Elöljáróban: Nem szeretném módosítani a telcsim szoftját. Nekem jó a gyári dolog. Azért vettem defy 525 öt mert retkes helyen dolgozom és ez bírja a gyűrődést.
Azért írok ide mert az ez asztán döfi topicbol ide küldtek.1 hete vásároltam a telcsit ujonan függetlenül. Valamiért defy pluszz akkuval érkezett és ha bele zöldülök akkor sem tölti fel 80% nál jobban. Igy 0 nmobilnet kevés wifi (napi 15-20 perc) 1-2 bejövő rövidke hívás használattal max 8-10 órát bír az akkuja. Lehetséges e hogy a gyári 1500 ma es akku helyett ezt használjam.
illetve van e valamilyen progi amivel rá tudnám venni, hogy 100% ig töltsön.? Root megvan próbálltam néhány akku kalibrációs progit, de ugye az mindnél előfeltétel, hogy 100% ig legyen töltve ezért egyik sem indult el.Tippet kérnék hogyan lehetne orvosolni a problémámat? Nem szeretnék uj roomokat próbállgatni. (nem is értek hozzá
) egyszerüen csak hétköznapi szinten használlni szertném a telcsimet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged