- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Btel
tag
---------------------HELP----------------
Ha megáll az RSD lite-al a telefon //android felirat// és egy órája semmi,lehúzhatom szerintetek?
-
zoltannovak
tag
válasz
zoltannovak #19396 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386942 feltettem ezt az ázsiai romot. nem fixeltem az elözö o2ős romot. ezzel fasza minden van mobilnet végre. ez a defy+ 2.3.6 os cucca nekem a régi defymen fut a piroslencsésen tök fasza gyors. amugy az o2ben az volt a jo marhasokáig ment az akku akár 2,5 napig. igaz hogy nem volt mobilnet. de azért néha wifiztem meg játszottam is.
-
bruti01
őstag
válasz
tarnagy #19397 üzenetére
a galnet féle miui-ban sajna alapbol benne van
a wajk-osban eldönthettem hogy felrakom e vagy sem de ebbe sajna benne van és sejtéseim szerint ez nálam a hiba gyökere!
egyenlőre hagyom 1-2 napig hátha elmulik de ha nem sajna vissza kell lépjek a wajkos táborba! pedig nagyon bejövös ez a rom!
-
zoltannovak
tag
én feltettem. nekem már nics vissza lépés. amik történtek: a rendsze gors elég patetntül fut. de nincsm obil net.. elvileg ma dobtak ki egy javitást rá most épp azt csinálom majd megirom hogy sikerült e a másik a gps az müködik de nem mindig vagy is kicsit érdekes lehet a mobilnet miatt mert ugye igy nehezebb megtalálni a poziciot.
-
Davebowman
senior tag
válasz
domerator #19312 üzenetére
Az USB tetherrel még szívok, valszeg a laptopokkal/gépekkel lesz a baj, vagy a driverrel, vagy összeakad, de lagalább nincs utána fc!!! és ez bíztató. A telefonálás stabil, nem dobja el a vonalat, hangot, képet, telót. Akkuidő kicsit jobb wajk félénél. A kevesebb/gyomlált cucc nekem NAGGYON bejött. A számológépet átloptam és kikapcsoltam a töltésnél is a ledvisszajelzést -nem kellett szigszallag- Most az akku/proci kalibra jönne és a bluetooth füleses zenehallgatásra valami progi. Egyenlőre ennyi, de ez a build.prop ez nagyon tetszik, mit lehet még itt állítani? Ja és mi ez a lg camera mizéria xda-n?
-
Btel
tag
Srácok valaki segítsen,most nem írom le hogy miért,de gondoltam csinálok egy alapot, hogy stabil legyen a rom,RSD lite tal raktam fel az sbf-et.de a motorola logo után az android feliratnál áll a gép mit tegyek?
Valaki segítsen.Pass felirat nincs kb 30 perce semmi -
Mr.Rain
senior tag
Heló!
Gyári 2.2-es Defy-re egy Defy+ 2.3-as rom-ról mi a véleményetek? Megéri ráerőltetni?
üdv.
-
domerator
veterán
válasz
tarnagy #19320 üzenetére
Te jó ég... hát mi folyik itt Gyöngyösön???
tarnagy:
Neked valami fut a háttérben, akár rendszerapp, akár utólagos... nálam még a maps is fent van (köztudottan genya akkuzabáló) és nekem sem esik ennyit... még akkor sem, ha csak a nappali fogyasztásból tudok következtetni, mert mindig éjjel töltöm.
A cpu beállítások milyenek?(#19326) bruti01:
Gondolom az eredeti miuidsj-t tetted fel... a launcher settings hogy a vérbe ne FC-zne, mikor a miui launchert keresi, az meg nincs benne...
(#19327) Mozzarella:
No flame, de emlékszel anno, hogy mennyire ignorálva lettem, amikor párszor szóbahoztam itt a miui-us-t, hogy százszázalékos?
Örülök, hogy elégedetten használod! Ha nem lenne mikicsunáj, akkor én is "us" lennék
Egyébként hogy bizonyosodott be a galnet féle összeesküvés elméleted? -
Bailey
senior tag
Én is felraktam a miui us 1.12.9-et. Stabil nem fagy ráadásul akkuidőben nekem sokkal jobb mint a cm7.1 stable volt. Ugyanazok a programok vannak fent kivéve a go launchert mert az alap miui tetszik. Azt hiszem nálam is marad a miui egy stabil cm9-ig.
-
törölt tag
válasz
tarnagy #19383 üzenetére
Talán sajtálod (á la tarnagy) szegényt?
Más: Úgy tűnik, csúszik a felvásárlás...
-
rum-cajsz
őstag
válasz
zoltannovak #19382 üzenetére
akkor keresd meg a mait (talán a taiwani???), mert abban javított APN van, és állítólag javították a hibát.
-
zoltannovak
tag
nekem sima defym van piroslencsés és már sikerült elbarmolnom feltettem egy o2ös defy + romot 2.3.6 de a mobilnet nem megy meg a gps is néha megy néha nem..
ugyhogy ennek már tök mindegy.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
zoltannovak #19379 üzenetére
Itt keresgélj, van több is: [link]
Ezeket a témákat keresd: [SBF]4.5.1...DFP...
Nagyon figyelj oda, hogy mit hogyan teszel fel, mert az újabb romoknak újabb a bootloader verziója, és ha azt flesseled sbf-ből, akkor nem fogsz tudni utána bármit flesselni!
-
zoltannovak
tag
huu mert eddig nem volt. tudnál nekem egy linket lőni ha szépen megkérlek?
-
van3k
csendes tag
nézem, köszz.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
zoltannovak #19373 üzenetére
ezt most hogy érted?
Tele van velük az xda. csak ezen a héten három különbözőt tettek fel. -
Hevius
tag
Arra tudtok-e valami megoldást, hogy a CM 7.1.0 Jordan stable verzióban a wifi szórakozik? Nem látja a hálózatot aztán látja de nem csatlakozik... Egyik haver az RC1.5-öt felrakását ajánlja de mielőtt lecserélném megkérdezlek titeket.
-
zoltannovak
tag
valaki esetleg tud löni egy gyári defy pluszhoz valo romot ? de ne O2-őset leginkább tmobile
-
natë
nagyúr
válasz
bruti01 #19360 üzenetére
A véleményem az, hogy saját tapasztalataim alapján azok a romok a legjobbak, amikbe a legkevésbé van belenyúlva. Értem itt a "gyári" froyo-t, a "gyári" CM7-et és a "gyári" MiUi-t.
Mióta ezeket használom csak, nyugodtabban alszom. Hehe, ez olyan mint egy RTL-es reklám.A gingerből már sok nem hozható ki, tehát személy szerint és a CM9 megjelenéséig a miui.us-omat használom teljes megelégedéssel (ICS frémvörk nélkül, bibi).
-
van3k
csendes tag
Sziasztok!
Defy+-omat most kaptam vissza a T szervizből, 2.3.5-ös rommal.
A gondom a következő: a mobil internet nem működik. Megvannak az apn-ek, w'n'w internet mms is, de nem csatlakozik fel. a statusz sorban cellular data disable van, a mobile network menuben pedig nincs adat szolgáltatás on/off menupont egyáltalán, csak select network, operator selection és access pont names.
Valakinek valami ötlet? -
tarnagy
aktív tag
Ha valaki meg akar ismerkedni a MIUI-val.... :
http://logout.hu/cikk/a_miui_android_funkcioinak_bemutatasa/elso_oldal.htmlNem rossz leírás, annyit hozzá, hogy a MIUI Launcherre vonatkozik a megállapításainak egy része.
-
bruti01
őstag
-
w333
félisten
Bocs lejárt az idő
Újabb rom iaio72 -től MotoGinger II
-
w333
félisten
válasz
toth_janika #19348 üzenetére
Tessék : Link
Mostmár elhiszed ???
-
rum-cajsz
őstag
válasz
toth_janika #19329 üzenetére
Néha előfordult nálam is, de ilyenkor általában elég volt a data enable - disabble is.
Esetleg, ha gondolod megpróbálhatod másik basebanden. -
kymco
veterán
miui.us tud magyarul?
-
w333
félisten
válasz
toth_janika #19346 üzenetére
Ha telenor-os vagy akkor érthető mert javitanak valamit a hálózaton
ha nem, akkor is szerintem a szolgáltató a ludas és nincs semmi köze a romhoz
-
toth_janika
őstag
-
bruti01
őstag
válasz
tarnagy #19340 üzenetére
asszem ezrröl már volt szó a fórumban! ÉS ha jól tudom pont mozz koléga ecsetelte pont olyan részletesen hogy pici hozzá nem értő bucikámba nem maradt meg pontosan
de ha jol emlékszek a ics framework-jét integrálja be a rendszerbe! (képkezelés stb.) de ez még nem ics!!! ugyhogy sajna totál részletesen nem tudom! de van itt olyan hozzáértő aki tuti el tudná mondani ( mozz ez neked szol
)
tib78 én totál más beállitásokat használok ami made in domerator termék kicicomázva
-
bruti01
őstag
tudod! arra az addon féleségre gondolok ami nekem a wajk alatt nem ment! na az itt hibamentesen megy!
amugy átnéztem a procibeállitásokat! BOTRÁNYOSAN SZ@R! a séma 300-600-1100, a feszkóértékek viszont rendben vannak de a tresshold=95% én meg csak lesek hogy mégis mitöl szaggat az egész! :S viszont most megy mint állat! -
-
natë
nagyúr
Ne keverd a dolgokat, az a rom csak az ICS frameworkot és energia/memória management-et használja (talán..), egyébként ginger. Semmi érdembeli köze nincs a szendvicshez.
Más, mindenkinek : ahogy sejtettem is, a galnetes miui 1-1-ben a miuiandroid-os rom egy logó lecserélésével és egy átnevezett mobo playerrel.
-
toth_janika
őstag
sziasztok!
Ide is feltenném akérdést, hátha tudtok valami okosat!
"Tudtok segíteni?
CM7.1 stable van a telón. És már 2. fordul elő, hogy nincs adatkapcsolatom! Az indikátorok szürkék (zöld helyett), hívást tudok kezdeményezni, de a net nem működik.
Most egy reboot megoldotta, de jó multkorában volt ilyen és csak a CM7 újrahúzása oldotta meg! Tudtok erre mondani valamit?" -
natë
nagyúr
Kicsit "mythbuster" leszek, most már meglehetősen hosszú ideje (saját magamhoz mérten) használok miui.us-t, nem azért, mert bármi extra varázstrükk, framework, hókuszpókusz lenne benne, hanem mert állati mód stabil. Ennyi idő és kalibrálás után lazán hozza a korábban és máshol is pósztolt mikicsunájdávidfia akksiidő értékeket. Szóval annyira nagyon ne essünk hasra tőle, mert ennyi erővel a SEA rom sem placebó.
Ettől függetlenül minden tiszteletem domerator kollégáé, mert az amúgy számomra nem túl szimpatikus romból egy használható, kellemes cuccot kreált.
-
bruti01
őstag
fent van! tényleg jóóó!
nekem mondjuk alapbol tetszik a go
) a launcher beállitásoknák fc-zik de más minden megy! marad!
lehet hogy hülye vagyok de kifinomultabb mint a wajk!
-
tarnagy
aktív tag
válasz
pallacko #19321 üzenetére
Pallacko
A válasz: igen! Csináld nyugodtan.bruti01
Van benne magyar nyelv.Yas-dude
Megpróbálom a kalibrálást, de sajnos, nálam a Battery Monitor Widget Pro olyan hülye értékeket mutat, hogy nocsak: rendszeresen 2395 mAh meg ilyesmi értéket hoz ki az akkum kapacitására. Nem nagyon bízom benne, hogy őszinte legyek. De megpróbálom, mert ez a fogyasztás katasztrofális! -
bruti01
őstag
ICS-Miui-DSJ 1.12.9 van benne magyar nyelv! vaaki probálta már? jó?
-
pallacko
tag
válasz
domerator #19312 üzenetére
Domerator, vagy aki tud még segíteni...
Anno win -s felhasználó révén tudtam, hogy minden program rajtahagyja a szemetét a telefonon uninstallálás után (nem csak az sd -n).
Nekem nincs annyi türelmem a "szűz" kezdésekhez, mint neked.
Ha a Te romjaid között váltok (tudom, hogy wipe, meg dawlik), akkor tiszta romot kapok -e ha csak a meglévő és már feleslegesnek vélt programokat letörlöm, vagy azt csak a wipe data után érem el? -
tarnagy
aktív tag
Nos, kérem, most alaposan meglepődtem!
Kipróbáltam mégis a Dávidffy új ROM-ot ezúttal úgy, hogy este 100 (ill. 99) %-ról indulva letettem, ment a 2G, háttérbeli frissítések, GSM bekapcsolva. Reggelre 21 (huszonegy!!) százalékot fogyasztott!
Itt nálam valami nagyon nem kóser Lacopapi, hiszen Nálad igen szépen megy a fogyasztás. Mi a búbánat van itt? Mellbe vágott a dolog, megvallom!
Domerator nincs tipped?
Tegnap még mosolyogtam (hétfő volt), de mára ez elmúlt... -
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #19311 üzenetére
Okés van text editorom, de hogu lehet rootként beleírni a build.prop fájlba?
-
sanyirigo
senior tag
válasz
Itt leírtam mindent:
(#19304) sanyirigo
-
domerator
veterán
válasz
USB tether megy végül is?
-
bruti01
őstag
hát wajk changelog-ja nagyon nem töltödik az új verziórol. valami info?
-
dutkair
csendes tag
-
sanyirigo
senior tag
válasz
dutkair #19302 üzenetére
A system/build.prop fájlhoz add hozzá ezt a sort: persist.sys.charge_led=off
Éppen tegnap csináltam én is MIUI-n az ES File Exproler-rel.
"Jómagam ES File Explorer-el csináltam, annyi a titka, hogy a beállításaiban be kell kapcsolni a "root explorer"-t, és a "mount file system"-et, ezután már látod a rendszermappákat/fájlokat is, és tudod is őket módosítani." by etooo
-
dutkair
csendes tag
Help!
Tegnap felraktam a a Defymre a legújabb CyanogenModot, nagyon szép és jó minden, nagyon tetszik, egy aprócska szépséghibája azért van.
Nevezetesen: amikor felrakom töltőre, folyamatosan világít a fehér led, amikor feltöltődött akkor pedig átvált zöldre. Ezt hogyan lehetne megszüntetni?Valaki segítsen, mert nagyon zavaró a dolog!!!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest