Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
ha valakit el akartok rettenteni a drog fogyasztástól, de akár a fogyi tablettáktól meg minden szartól is, nézzesétek meg vele a Requiem For A Dream (rekviem egy álomért) c. filmet.....én miután megnéztem még c vitamint sem voltam hajlandó bevenni..
-
Versus123
aktív tag
válasz
Fade_Away
üzenetére
ez kb 10-15 emberes társaság....és senkinél semmi gáz. nekem volt egy teljes évem amikor nagyon rákattantam, éjjel nappal szívtunk tényleg, de akkor is megcsináltam a fősulin az első évet.... szóval ez hogy nem talál ki a wc-re, hát még egy hernyóst se kúr szét ennyire az anyag...
-
Versus123
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hát de ugyanazt játsza ez a film. EGY VICC AZ EGÉSZ
Legjobb részek, amikor a kenderről beszél a narrátor, és mutatják a szarráhernyózott embert....vagy amikor a szakállas pali(az apja?) arról beszél,hogy ezek a könnyűdrogok (idézet tőle): ''A halál előszobája....''
Megint egy film, ferdítsük el csúnyán a valóságot, a fű a státán eszköze, mert az ő fiúk annó szívott is. Ha nem lett volna fű akkor is heroinos lett volna.....hogy miért?? Hát ezen a szülőknek kéne elgondolkodniuk.
A srácot meg nem sajnálom. A heroin MÉREG! Akinek annyi agya van hogy ezt magába nyomja, az megérdemli. Ennyi erővel rágcsálhat ciánkapszulákat is,attól is beszédül.
Ez a film meg megint parasztvakítás, minden csak nem korrekt tényfeltáró film. -
Versus123
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
megnézem a filmet és nyilatkozom. akkor remélem nem arról fog szólni hogy aki elszív egy füvescigit annak előbb-utóbb tönkre megy az élete és tuti a hernyóhoz fog nyúlni később, mert hát ugye ez természetes....
Mi van az axeleróval? már két napja 250k-val jön mindenhonnan a cucc, pedig elvileg a max 120k.....bővítettek 2mbitre? ez a cucc is negyed óra alatt jön le...
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
ezt már elkezdtük a kendermag topikba. most itt is játszuk le ugyanazt? miért a fű az ugródog a heroinhoz? ennyi erővel lehet a cigi vagy az alkohol is. aki próbálta már a füvet,azoknak hány százaléka lesz heroinos? ha a fű nem islétezne, akkor is ugyanannyi hernyós lenne. csak most olyan jó dolog a fűre mutogatni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest