- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Minden verekedos jatek ilyen.
Meg Ed Boon is megmondta, hogy azert fektettek ennyit az invasionbe hogy a casual jatekosok is tudjak elvezni a jatekot, es fejlodni.
Forditva ultok a lovon, mellesleg 10 perc alatt megtanitok neked barmilyen kombot egy tetszoleges karakterrel, 1 ora alatt elmagyaraznam az alapokat. Egyszeruen lusta vagy megtanulni a jatekszabalyokat, de alkalmazkodjon a fejleszto es a community hozzad:D Vicc.
Ertem, nem akarsz megtanulni mortalozni, mert csak. Akkor ne is jatsz online, ilyen egyszeru.
A masik meg rage quitel mert nem tud vedekezni... Egyre jobb, ti megnezitek amugy mit vesztek vagy csak lattatok hogy van nenne sarga meg kek nindzsa? Olyan dolgokon vekengtek ami a jatek resze majdnem 30 eve.
-
pRoject22
őstag
De ez nem pro és nem pro oldal kérdése, egyszerűen nekem nem tetszik az ,hogy felpattint a földről és a levegőben tart több ütéssel, és lehet ezt kombónak vagy zsíroskenyérnek is nevezni, nekem ez nem jön át, és nem értem, hogy ezzel hol hülyézek le másokat, ott tartunk ,hogy ami pistike fanboi-nak teccik azt nem lehet kirtizálni mert akkor noob vagy, pedig ez ilyen fórumok mint ez arra valók, hogy befogadják a különféle véleményeket, akinek nem tetszik másé az ne olvassa el de ne akarja ráerőltetni a saját nézőpontját másokra.
Ezeken kívül amúgy a játék rendben van, bele ment már majdnem 20 órám, én úgy szoktam ,hogy nem rankedezek hanem sima kasu meccset megyek, és azt játszom végig ahol többnyire a földön tudok maradni a saját lábamon, ahol már azzal indul, hogy felüt a levegőbe és ott kapom a többi 20 hitet abból insta kilépek, vagy nyomkodom a telefonom amíg a levegőben lebegek és kapom a hitet
-
pRoject22
őstag
Engedd el, aki szerint "noob" az aki máshogy látja mint ő azzal felesleges társalogni.
Nincs mindenkinek ideje 100 órát gyakorolni, főleg gyerek meg munka melett és munka után fáradtan van aki csak le akar ülni játszani egyet némi siker élménnyel, de ezek szerint aki nem tud mortalozni az "noob"
Az ilyen énközpontú hulladékoknak nem is kell válaszolni.
-
Döglött Róka
veterán
Szeretném a figyelmedbe ajánlani az alábbi videót (UMK3 Kabal tornyok, szép 47%+ os kombókkal egyenesen 1996ból)
Roppant szórakoztató, hogy jöttök itt a nosztalgiával, meg régi motorozás, meg jaj fuj kombó, közben szimplán nem ismeritek a játékot. Nem csak a mostani részeket (GEIL a super meter jelentőségével sem volt tisztában), a régi epizódokat sem ezek szerint.
Tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen lenne MK1ben egy számotokra látványos meccs.
@pRoject2HUN: "de amikor a földről pattintanak fel mint egy rossz gumilabdát és a levegőben pattogtatva ütnek és semmit nem tehetek ellene az úgy kiégető, szóval egytértek, ezígy bullshit szerintem is." - Overhead ütést kapsz amit elég könnyű kivédeni, mivel a leglassabb támadások egyike, csak el kell engedni a lefele nyilat
Utána az ellen átlag egy negyed másodpercet áll mint a cövek block disadvantageben és büntetheted.
Nehéz lereagálni? Egy idő után nem. Nézd végig a tutorialt és ne a játékot szidd hanem tanulj. Ezeket elmagyarázza és nem pislogsz hogy felmosták veled megint a padlót.
Az a baj, hogy ti egy kő egyszerű MK1-MK2 stílust vártok amiben volt 4 alapmozdulat meg 3 special + a dobás. 27 éve nem így működik.
-
pRoject22
őstag
Én a mortalon nőttem fel, emlékszem a mortal 1-et 10 ft-al toltam játékteremben, vittem 500ft-ot és amíg tartott játszottam.
Ezt a részt már nem tartottam igazi mortalnak, már csak a neve az, nem is akartam megvenni mert ez az egész kameo meg új kreált világ nem jön át de végül nem bírtam ki és mégis megvettem, szép grafika és jó harcrendszer, tök jó amíg nem játszom online
Online az van ,hogy ha nem guggolva védek instant akkor felbasznak a levegőbe és ott addig ütnek amíg le nem megy a fél életerőm, aztán kapom megint, értem én ,hogy kombó de ez így szerintem túl van tolva, legyen benne pár ütéses kombó de amikor a földről pattintanak fel mint egy rossz gumilabdát és a levegőben pattogtatva ütnek és semmit nem tehetek ellene az úgy kiégető, szóval egytértek, ezígy bullshit szerintem is.
-
kill_switch
senior tag
- General Shao.... Hogy kicsoda?.... Mondom General Shao... Nem Shao Kahn?.... NEM!..... General Shao..... Jól van Emese....
Látom lemaradtál arról az apró lényegről, hogy új era van létrehozva és itt minden karakter jóval fiatalabb mint a 11-ben, itt Shao még nem Kahn. -
Ez csak a menetrendszerű hiszti. Minden új résznél ez van. A vendégkarakterek meg kimondottan jók. A Prime Video (Amazon streaming-je) sikeres húzónevei. Homelander és Omniman is kurva jó karakterek, jobban is passzolnak az MK világba, mint némely korábbi vendég. A Peacemaker-t még én sem néztem, de akiről tudom, hogy látta, az dícsérte.
A játékot el kell adni, ez üzlet. Ezekkel a vendégkarakterekkel pedig sok olyat is be fognak húzni, akik amúgy le se szarnák egy n+1. MK érkezését. Te meg a nyafogás után úgyis meg fogod majd venni. Szóval Boon-ék marketingstratégiája végül beválik -
markknight
veterán
11 rész után nehéz jó fatalityket csinálni ennyi karakterhez. Én azt se értem eddig, hogy bírták. Li Mei-el nem tudom mi a bajod a 3D éra karaktereiért sírnak a rajongók évek óta. A kameo nekem sem tetszik és a vendég karakterek sem. Minek két Superman? (mert a mainstream vonal zabálni fogja, de akkor is)
-
markknight
veterán
A kameo nekem sem lesz a kedvencem, de hasonló volt az MK9-ben is ha jól emlékszem. Ami érdekes, hogy fatalitizyni is lehet hívni a kameo karaktereket, ami plusz élvezet
Kenshivel nincs bajom, egy tök jó arakter a 3D érából.
A színekkel nem tudom mi bajotok van, szerintem ilyen is kell. Lehet majd választani egyébként, hogy nappal vagy éjszaka legyen, hát majd toltok mindent éjszaka
Kb 3-4 pályát láttunk még, a mansion valóban kilóg a sorból, a többi viszont faja.
-
GEIL
addikt
Pff...engem mindig lázba hoz ha új rész jelenik meg.
1992-ben és 93-ban is ott voltam....igaz csak 11 és 12 évesen de már toltuk keményen...most 42 évesen ugyanazt érzem mint akkor....nem tudok szimplán egy játékként tekinteni rá....ez más...."nekünk a vérünkben van".Sok cimbora és kollega akik 20-as éveik végén járnak és valamikor az 5. 6. rész körül csatlakoztak, azoknak a kombók meg a netes kód számít.......mosolygok....ők ezt "nem értik" és nem is érthetik.....
Ennyi előzetes alapján látom a fejlődést....sok minden változik...a sebesség, a páyákon az apró részletek, effektek.....a 2v2...stb stb.....merőben más lesz még a 11-hez képest is....de az irány jó és ez kell 2023-ban.
-
törölt tag
Nem vagyok a legnagyobb rajongó, de toltam a 11-gyel is 100 órácskát és ez a trailer... Én látom rosszul vagy a grafika kb. ugyanolyan, mint a 11-nek és az animációk rosszabbak mint abban, valahogy darabosak. Néhány effekt is gagyi, előrelépést meg nem igazán látok semmiben. Simán azt hittem volna, hogy valami DLC.
Úgy érzem, egyre nyilvánvalóbb lesz egy korábban tett megállapításom, hogy a játékipar (az AA-AAA legalábbis mindenképpen) megkezdett egy "enyhe" mélyrepülést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest