Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
Az összes zoning projectile (remélem jól mondom és nincs kivétel
), high attack, ami azt jelenti, ahogy írod, hogy ha leguggolsz és nem védekezel, akkor nem talál el. Ezért írta Döglött Róka is, hogy nem érdemes védekezni, mert így a chip damage-t is elkerülöd.
Azonban ezeket a támadásokat fel lehet erősíteni (enhanced special move) egy super bar használatával és akkor highból mid támadás lesz, amit már guggolva is védeni kell, különben eltalál. Tehát erre is figyelni kell, hogy az ellenfél felerősíti-e a támadást vagy sem. Ezt lehet látni, van egy bizonyos effektje. -
atainprison
senior tag
Jogos, sry, hogy így teleszemeteltük a topikot!
Ezért hálából belinkelek egy videót, amiben az eddig megtalált balansz változtatások vannak, csak kicsit több mint egy óra.
Elvileg az NRS is ki fogja dobni a teljes listát később.. -
kill_switch
senior tag
Nem gondoltam, mert nem egy évre teszem félre a játékot. Nem mindenki kombó mester, de mivel viszonylag még a season elején vagyunk, meg úgy összességében a játék elején, érződik, hogy még sok olyan ember van alacsony szinten, akik viszonylag hamar át fognak lépni magasabb kategóriába. Nem sietek sehova, csak a rewardokat akarom kiszedni.
-
Döglött Róka
veterán
Azaz forgasd meg
@project2hun: Ezt csak most vettem eszre "MK9-ben még elég jól játszható volt aztán az X-el jöttek ezek a túl tolt kombók." - MK9ben annyira szar volt a balansz hogy pl cyraxnel a BnB kombo 42% volt, ha az ellennek nem volt metere 67% is ment. X-ben csak gyorsult a jatek, de a kombok semmivel nem lettek erosebbek. 11ben kezdtek el skalazni elhetore ugy hogy egy atlag BnB ~30% volt mindenkinel. Ezt a jo szokast vittek at a mostani reszbe is.
-
Döglött Róka
veterán
Engem szórakoztat ez a része a magam hobbista szintjén, az az egy dolog zavar hogy lassultam a 2011es MK óta.
De tök jó feeling kiismerni a matchupokat meg úgy olvasni egy ranked szettben a játékot, hogy a második meccsre már tudod mit kell csinálni. Más kérdés hogy bejön-e
A frusztrációt amiről a többiek beszélnek már én is átéltem anno, injustice 1-ben tetőzött asszem. Szerintem az a legrosszabb érzés amikor ráismersz hogy magadon kívül senkit nem lehet okolni a vereségért. Addig persze lag/spam/szararendszer minden van. -
pRoject22
őstag
Eddig online kb 40%-os winratem van, igaz alig mentem pár meccset de azért nem az van ,hogy agyon aláznak.
Egy idő után miután végig toltam a sztorit és az invasiont akkor nem marad más mint az online, MK9-ben még elég jól játszható volt aztán az X-el jöttek ezek a túl tolt kombók.
Nincs itt semmi féle duzzogás, az én véleményem egy a sok közül, ez a topik meg azért van ,hogy véleményt cseréljünk...
-
11-ben egyedül Sindel volt rendben mellesleg, a többiek szvsz siralmasak voltak. A mostani részben Sindel már nem olyan erős ezen a téren sem, a többiek meg ugyanolyan unalmasak ebből a szempontból, mint a 11-ben.
Egyedül a vámpír csaj izgalmas az alapból többet mutató jelmeze miatt, de ennyi. Szóval szerintem továbbra is a 11-es vonal megy tovább sajnos, és örülök, hogy nem csak engem zavar ez kb. az Injustice 2 óta.Tanya meg tényleg a legalja mindennek ebben a részben, már ami a fejét illeti.
#301 HussarF
Kb. most is hordók. Kitanánál nagyon látványos ez a közeli képeken. -
kill_switch
senior tag
Konzolnál nincs kód, és a 4,7gb-s DVD korszakon is rég túl vagyunk már, már az előző generáció is blu-ray-re ment, az UHD blu-ray meg már megint más történet. De egyébként igen, nem lemezről telepítenek már, az gyakorlatilag csak hitelesítésre kell, hogy a gépben legyen, a meghajtó is csak néha pörgeti fel.
@Döglött Róka
1 - Gyűjtők = ezen nem nagyon van mit magyarázni.
2 - Használt továbbadók = létező megoldás még mindig, hogy végigjátszanak egy játékot és pár ezer bukóval adják is tovább. Ennél olcsóbb megoldás nem igazán van day1 játszani játékokkal.
De később is jól jöhet pár fizikális példány, ha magát a konzolt akarják eladni, azokkal lehet fentebb tolni az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged