Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én is kijátszottam már, csak még egyszer neki akarok állni, lehetőleg szinte az összes küldetést kijátszva. Gondolom nem kevés órámba fog telni.

A vurt féle textúrákat én nem ajánlom. Csak az égbolt textúráit szerettem volna használni, de teli volt illesztési hibával, meg hiányoztak részek belőle. Alapvetően szép textúrái vannak, de túl nagy árat kellene értük fizetni.
Mge-nél én nem használok semmi exrát (distandland pl.) A látótávolságot megnöveltem, nekem az elég. Viszont azt szívesen bekapcsoltam volna, ahol a kamera rázoomol arra, akire éppen nézzük a hátteret meg behomályosítja. Csak nem tudom mi a neve...
Füves, meg a fás módot nem lehet használni magyarosítással sajnos. De a fák modeljeit azért lecseréltem.
Magyarosítás: nekem nem volt vele gondom. Azt megnéztétek, hogy Európai vagy amerikai Morrowindje van? Elvileg az se mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest