- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sajnos nincs olyan csodaszer, aminek ha leveszed az értékt, egyből megjavul. Ez egy rohadtul bonyolult rendszer. Tölsd be az MGEGui.exe -t és nézd meg az én beállításaimat a linkelt hsz-emben, s lődd be a sajátjaidat azok alá kicsivel. Vagy szintén az MGEGui.exe-ben van egy Misc. fül, ahol beállíthatod, hogy tartson egy konstans FPS értéket, bizonyos hibahatárral. Megpróbálkozhatsz ezzel, de én nem szeretem az ilyen automatice módszereket. Fene tudja mennyire jó, és mit állítgat játék közben. Én anno kb 3 napig xarakodtam vele, ha te végignézed a pár soros hsz-emet, nem hiszem hogy fél óránál tovább tart..
Szabod: Felmartad akkor a legjobb kardot, amit a játék legelején találni lehet. A sírrablásért nem tudom miért büntettetk, elvileg nem kellene. Kivéve, ha pl. egy császári tulajdonban lévő bányából viszel el ebony ércet meg ilyesmik. De a sima sírok elvileg közpréda. Lehet, hogy volt valami más bounty a neveden. Pl. ok nélkül megtámadni embereket nem lehet, fel kell őket idegesíteni annyira, hogy megtámadjanak. Ja és nincs olyan hülyeség mint az Obliba, hogy az őr akit megszólítasz röntgen szemekkel egyből tudja mi az ami lopott nálad és mi nem. Ha nem vettek észre, és nincs bounty rajtad, akkor beszélhetsz az őrökkel is, még ha loptt szajréval is van tele a zsebed.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mini-ITX
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest