Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sajnos nincs olyan csodaszer, aminek ha leveszed az értékt, egyből megjavul. Ez egy rohadtul bonyolult rendszer. Tölsd be az MGEGui.exe -t és nézd meg az én beállításaimat a linkelt hsz-emben, s lődd be a sajátjaidat azok alá kicsivel. Vagy szintén az MGEGui.exe-ben van egy Misc. fül, ahol beállíthatod, hogy tartson egy konstans FPS értéket, bizonyos hibahatárral. Megpróbálkozhatsz ezzel, de én nem szeretem az ilyen automatice módszereket. Fene tudja mennyire jó, és mit állítgat játék közben. Én anno kb 3 napig xarakodtam vele, ha te végignézed a pár soros hsz-emet, nem hiszem hogy fél óránál tovább tart..
Szabod: Felmartad akkor a legjobb kardot, amit a játék legelején találni lehet. A sírrablásért nem tudom miért büntettetk, elvileg nem kellene. Kivéve, ha pl. egy császári tulajdonban lévő bányából viszel el ebony ércet meg ilyesmik. De a sima sírok elvileg közpréda. Lehet, hogy volt valami más bounty a neveden. Pl. ok nélkül megtámadni embereket nem lehet, fel kell őket idegesíteni annyira, hogy megtámadjanak. Ja és nincs olyan hülyeség mint az Obliba, hogy az őr akit megszólítasz röntgen szemekkel egyből tudja mi az ami lopott nálad és mi nem. Ha nem vettek észre, és nincs bounty rajtad, akkor beszélhetsz az őrökkel is, még ha loptt szajréval is van tele a zsebed.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Spórolós topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest