Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Hopp, nálam is Pelegiad-nál a leglassabb, pedig ugye nálam még nincs fenn az overhaul. Alighanem Vurt animated Trees modja tesz be neki, a lombhullató fákkal.
Az én gépem jóval lassabb a tiednél, az elavult proci miatt. 2,5 gigán megy, nem tudja kihalytani azt a kölcsönkártyát, ami nálam van. Azt hiszem, megvárom a a májust ezzel az overhaullal, addig meg elő-előveszem azt ami most van fenn, ez is szép.
A fű? Nem tudom az overhaul hogy oldja meg, de nekem a MGE-vel ki kellett vennem a "füves" modokat a játék Data könyvtárából (ott nem szabad beikszelni) mert az összes "animated grass/animated tree" típusú mod esp file-ját az MGE rendereli be, nem pedig maga játék. Nem tudom, az overhaul hogy oldja meg, de egy próbát megér, ha be van ikszelve szedd ki, és a distant land generátorban add be az MGE-nek.
Na, mentem Tormentezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- Androidos tablet topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest