Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
A morrowinddel én kb megjelenése után 7-8 hónappal kezdtem eljátszani, akkoribban magával ragadott a grafikája és a anygon egyedi játékmenete(iszonyatosan anyg világ, azt csinálsz amit akarsz, a döntéseket te hozod, végtelene lehetőség a karakterfejlesztésben stb..) csak ezek után jön az hogy kiismered a játéko és után már elveszik az a ''cél'' vagy az a fajat késztetés mint más játékokban hogy jobb legyél még erősebb stb, mivel nekem egy fullos 78.ik szintu wood elf-em volt tudom mirő beszélek, minden skill 100-on stb... így már az alapjáték nem kihívás, ráadásul szerencse hogy a bloodmoonban van 1 nehézésgi szint állítás mert így +75-ön elég jól elvoltam , meg ugye a különböző nehezítő pluginok.
Ja 1-2 tipp másrészt ha kiismered akkor rájösz hogy itt nem attól függ a karakterfejjlődés hogy mennyi questet csinálsz meg vagy hány szörnyt ölsz meg.
Na akkor a tippek:
- Balmorában vmelyik watch towerben( a város egyik végén van a silt stride, na pont a mésik végén van egy őr tötöny annak a felső szintjén van 1 kard ami 17000g-t ér
- van 1 creeper nevü lény vmelyik városban na most nem ju eszem,be majd utánanézek aki minden fegyvert páncélt full áron vesz meg
- trainerek használata, az ilyen fain cuccok eladása utánés máris 20.ik szintu vagy
- Ja meg a kiskapuk: létezik a játékban 1 csizma ami +250es speedet ad na most te még nem tudod elképzelni hogy milyen sebbeség ez
viszont 100% blind ergo nem látsz semmit feket képernyő, viszont nagyon keservesen de létezik a játékban 1 light armor ami erősebb mint a glass és 60vagy 50 vayg 75% res-t ad blindra ergo majdnem tisztán látsz
Hát 300as speedel meg 120 as acrobaticsal nem volt nehez bejarni a vilagot és körülbeül 200-300queste csináltam meg 3 ház feje voltam és még ez is cask töredéke a játéknak, viszont végig hiányzott az az érzés hogy én most vmit csinálok ez most de izgi quest csak monotonnan ynomta egymás után az ujabb és ujabb küldiket, mondjuk ezek igen jól voltak megcsinálva. Hu na majd kérdez és probalok válaszolni csak most így hirtelen annyi minden van a fejemben
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest