Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
AngelH
aktív tag
nekem is ilyen hazam van, es en is egy csomo helyen kerestem hozza ilyen elolapi cuccost. Nos az eredmeny az lett, hogy elrohangasztam mindenhova, mig vegul egy ismerosom kellytechbol szerzett nekem egy csak usb kivezetest, de letezik usb+audio formaban is, firewire-s nincs naluk allitolag. Ebben csak az a baj, hogy a kellytech az nagyker, es ott csak viszonteladok vasarolhatnak... viszont egy csomo bolt vasarol toluk, es ha megkered szepen oket, biztos hoznak neked ilyet onnan. Ara sem volt valami borzaszto, mondjuk en ajandekba kaptam, de aztmondtak 2-300 forint az egesz. Jo szorakozast :)
Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen joysticket vegyek?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest