- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Aktív témák
-
cateye
csendes tag
hi! nah a kérdésem az lenne hogy ez a cucc amit az e-connect nél lehet venni ennek mi a pontos neve meghogy melyik cég gyártya?
-
Mazlee
aktív tag
remélem nem orrolnak meg a reklámért.
az e-connect nél lehet venni olyan belevaló lapot. -
AngelH
aktív tag
nekem is ilyen hazam van, es en is egy csomo helyen kerestem hozza ilyen elolapi cuccost. Nos az eredmeny az lett, hogy elrohangasztam mindenhova, mig vegul egy ismerosom kellytechbol szerzett nekem egy csak usb kivezetest, de letezik usb+audio formaban is, firewire-s nincs naluk allitolag. Ebben csak az a baj, hogy a kellytech az nagyker, es ott csak viszonteladok vasarolhatnak... viszont egy csomo bolt vasarol toluk, es ha megkered szepen oket, biztos hoznak neked ilyet onnan. Ara sem volt valami borzaszto, mondjuk en ajandekba kaptam, de aztmondtak 2-300 forint az egesz. Jo szorakozast :)
-
Debilon
addikt
Hello!
Valaki meg tudná mondani, hogy Pécsen hol lehet kapni Morex házat? -
FLiCK
csendes tag
Sziasztok! [BR]
Nekem van egy morex oldalplexis házam és el?l van nekem egy usb ablakom csak egy problémával. A helye kivan neki alakítva, de a cuccos hiányzik hozzá. (2 usb egy mikrofon egy fejhallgató és 2 firewire). Aki látta már a házat és tudja hogy hol lehet ilyen :O panelt venni az legyen oly kedves hogy ide ír a topicba! El?re is köszi!
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest