- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cateye
csendes tag
hi! nah a kérdésem az lenne hogy ez a cucc amit az e-connect nél lehet venni ennek mi a pontos neve meghogy melyik cég gyártya?
-
Mazlee
aktív tag
remélem nem orrolnak meg a reklámért.
az e-connect nél lehet venni olyan belevaló lapot. -
AngelH
aktív tag
nekem is ilyen hazam van, es en is egy csomo helyen kerestem hozza ilyen elolapi cuccost. Nos az eredmeny az lett, hogy elrohangasztam mindenhova, mig vegul egy ismerosom kellytechbol szerzett nekem egy csak usb kivezetest, de letezik usb+audio formaban is, firewire-s nincs naluk allitolag. Ebben csak az a baj, hogy a kellytech az nagyker, es ott csak viszonteladok vasarolhatnak... viszont egy csomo bolt vasarol toluk, es ha megkered szepen oket, biztos hoznak neked ilyet onnan. Ara sem volt valami borzaszto, mondjuk en ajandekba kaptam, de aztmondtak 2-300 forint az egesz. Jo szorakozast :)
-
Debilon
addikt
Hello!
Valaki meg tudná mondani, hogy Pécsen hol lehet kapni Morex házat? -
FLiCK
csendes tag
Sziasztok! [BR]
Nekem van egy morex oldalplexis házam és el?l van nekem egy usb ablakom csak egy problémával. A helye kivan neki alakítva, de a cuccos hiányzik hozzá. (2 usb egy mikrofon egy fejhallgató és 2 firewire). Aki látta már a házat és tudja hogy hol lehet ilyen :O panelt venni az legyen oly kedves hogy ide ír a topicba! El?re is köszi!
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest