-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz
Hunreal #11174 üzenetére
"Tudtok valami hírt hogy Tápiószecső,Tápióság,Tápióbicske,környéke,"
"Csévharaszt, Hernád, Káva, Monorierdő, Nyáregyháza, Örkény, Pánd, Pusztavacs, Táborfalva, Tápióság, Tatárszentgyörgy, Újlengyel, Vasad."
Te ilyen multi kulturális vagy, hogy minden nap máshol laksz, és máshol kell vezetékes internet??? :-D
-
válasz
Hunreal #10618 üzenetére
Viszont a UPC is ugyanúgy ad kedvezményes árakat olyan területen, ahol van konkurencia, és simán alámegy a Telekom árainak. Más kérdés, hogy ezek nincsenek fent a honlapon, de ettől függetlenül léteznek, egy telefon és kapsz ilyet, sőt ha ügyes vagy, még abból is alkudhatsz. Persze lehet durcizni, és azon vitázni, hogy ezek nem elérhetők alapból, a Telekom-é pedig igen, de ha valaki így áll hozzá, akkor az fizessen többet, "oszt jónapot".
Bár én nem 29-es körzetben lakom, de a UPC Fiber Power-nek csak Invitel ADSL konkurenciája volt szerződéskötéskor, és hármas csomagban a 120Mbps netért így fizetek ~3000Ft-ot.
-
Hunreal
tag
válasz
Hunreal #10617 üzenetére
Apropó! De ha nyugodtan vársz/vártok, akkor addigra a upc is szépen kiépíti a fibert, ami azt fogja eredményezni, hogy a telekom is alapból a spec árakat fogja mindenkinek prezentálni és annyit fogsz a szolgáltatásaiért fizetni, mint más Vecsésen, Üllőn. (elég csak egy vecsési címet megadnod, hogy ott mennyit fizetnél)
Tehát, ha már hasonlítgatsz, akkor a vecsési árakat vedd alapul szvsz, mert ezzel csak magadat téveszted meg. -
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Hunreal #8723 üzenetére
Pontosan így van
@kaposznyak Jut eszembe, egy közepesen komoly Cisco router-ről beszélünk. 4 ethernet port lesz rajta, abból megeszik egyet az IP telefonod, és gondolom minimum még egyet a gép, amire kötöd. Emellett persze wireless AP is az egész, tehát WiFi-d már lesz, nem kell külön azt is venned.
-
Janó 44
tag
válasz
Hunreal #7869 üzenetére
Bár már megerősítették, de hogy véletlen se legyél agresszív a hírhozóddal, elmondom, mire jutottam. Mint láthatod: E villanyoszlopnak van egy jellegzetessége, mégpedig épp a legfelső "lépőfoka" felett közvetlenül (+ a 2 házbamenő áramkábel az utca mindkét oldala felé, ami 3, de a te képed szögéből nézve csak 2 látható). -Nem lehet nem észre venni azt a sötétebb részt a betonon. Csak a Google Earth pl. 4 évvel korábbi képén még meg volt a fenyőfa a szürke ház előtt is, most meg már nincs ott, de megtaláltam a pontos helyét a képnek.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Hunreal #7869 üzenetére
Én is monori vagyok.
ADSL bronz előfizetésem van,4680 Ft-ért. 2,5/0,8, ami meg is van.
T-home-nál is kis csomagot vennék, mondjuk "M"-et, ami 20/1 5900 Ft-ért, viszont a garantált letöltés itt is csak 1, szemben a UPC 0,8-al.Valakinek T-home-os tapasztalata van-e, hogy a 20 Mbit/s az ténylegesen annyi-e?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest