Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Kazi king #35 üzenetére
Ha egyszer sikerült megtalálni az optimális beállítást, akkor semmi gond.
Gond előtte volt, hogy nem lőtted be rendesen. Ha tényleg jó, akkor ne piszkáld, de amúgy ajánlom a Nokia Monitor Test programot, faszán be lehet lőni a szükséges értékeket. Monitorvásárlás előtt eléggé utánaolvastam a témának, és azzal kezdődött, hogy először mindig a fényerő/kontraszt arányt állítsuk be. A kontraszt oké, hogy legyen magas, de a 100% nem kötelező, sőt: be kell lőni. A fényerő viszont jellemzően a skála másik oldalán kell, hogy elhegyezkedjen, tehát szinte alig kell tolni neki, hogy jó legyen a kép. Ha nem így van, akkor rossz a moncsi. Remélem azért valamit segítettem.
Ja a proggit innen letöltheted: Bővebben: link Nemcsak a fényerős dologra jó, hanem a moncsi összes tulajdonságát vizsgálhatod, és a tesztábrák alapján finomhangolhatod. (Én is állítgattam a beüzemelés után egy-két órát az tuti, meg a kábeltől is függően, de a végeredmény tökéletes: megéri!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest