- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
drpele
senior tag
szvsz a polírozás sem lenne jó, mert:
abból indulok ki, hogy az előző kisteherünk szélvédőjébe bele volt gravírozva a sárga rendszáma, miután lekerült róla a sárga ki lett polírozvaaz ablakból a rendszám, és hát elég csúnyácska ''gödör'' maradt a helyén, monitornál ráadásul még rosszabb lenne a helyzet, mert itt még a fényt is máshogy törné :(((
talán ha a képcső egész felülete egyenletes mélységben lenne polírozva akkor érne vmit :F -
nokamiki
senior tag
szerintem vidd el üvegeshez!
Vagy azt hiszem van ilyen Cd javító paszta azzal kend be! -
Ne, tudom, de az eddigi javaslatok nem voltak túl meggyőzőek.
Nekem is ilyen problémám van :(.
Nem lehet valahol kicseréltetni az egész üvegét? -
nokamiki
senior tag
Gletteld be!
Na jó lehet ezt nem kellett volna!
Szóval tényleg kínos dolog!
Sztem jó alaposan polízozd ki! -
bzs
tag
A monitor üvegének legkülső rétege egy ún. T-réteg(általában), ami a tükröződést gátolja. Ha valamilyen abrazív anyaggal elkezded dörszölgetni/polírozni, akkor máshonnan is leszedheted ezt a réteget, és még rosszabb lesz mint volt.
Ha meg nincs rajta ez a réteg, akkor olyan öreg az a monitor, hogy amúgy is ideje lenne kicserélni.
Ergo szerintem, ha van pénzed új monitorra, vegyél egyet, ha nincs, ne rontsd el még jobban.
A monitorkarcjavítós előző topicnak is az lett a vége, hogy NINCS olyan szer, ami ezt a külső réteg sérülést javítaná. -
Enemy
aktív tag
Az én régi monitoromon is volt ilyen hiba miután vissza jött a szervízből....
Pofára (képcsőre tették és elfelejtették kiveni a csavarokat ... Gyönyörü volt... nem nagyon reklamálhattam.. A céggel ahol dolgoztam küldtem fel. szivesség.. Szivás.. Ezt nem negyon lehet javítani.... -
behappy
aktív tag
hali all!
költözés közben lett egy szép, kb 10 centis aranyos karc a monitorom kellős közepén... tök jo. :( hol lehet ezt megjavittatni, ha lehet 1általán... Talán autoüvegjavitonál? Vagy dobjam ki?
bye, happy
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest