- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEK3
tag
ezt a jelenséget ismerem
elkezd egy nagyon magas hangot kiadni magából, nem hangos, de idegesítő
Ha megdöntöm egy kicsit akkor abbahgggya, majd megin elkezdi, akkor visszadöntömés akkor megin abbamarad a hang.
A monitort nem én használom, nem gond meg majd ki is lesz cserélve a ''pótmonitorral''
Csak azért írtammert nem tudom miért van és az is feletébb érdekes, hogy nem mindegy a monitor dőlésszöge
nem tudjátok mitöl van? -
Guruka
senior tag
UP
-
Csaba_20_
őstag
válasz
axlrose32 #11 üzenetére
Távgyógyírásra téged se képeztek ki? Ehj ehj...Nem szép dolog...''Most körkörös mozdulatokat végzek a forrasztópákámmal, érzi már ahogy melegszik a forrasztóón? Minden egyes mozdulattal javul a monitor állapota...'' Szörnyű, de valóban azt hiszik a javítás az ráolvasással történik.
[Szerkesztve] -
axlrose32
őstag
válasz
Csaba_20_ #10 üzenetére
Nálam a hiba behatárolása nem kerül pénzbe.Ennek ellenére mindenki annak örülne ha az msn távsegitségébe be lenne épitve egy robotkar és azzal a helyszinen orvosolni lehetne a hibát.
Ez igy sajnos nem megy ,el kell hozni/előzetes egyeztetés után/és akkor ingyen választ lehet kapni a problémára,ill.igény esetén minimális tőke ráforditásával orvosoltatni azt. -
axlrose32
őstag
Szerintem meg hagyjuk a találgatást ,az ügyfél vágja magát kocsiba hozza el hozzám vagy hozzád ,és vsz rövid időn belül ki fog derülni mi a hiba okozója.
Utálok találgatni,de mostanában csak erre van igény. -
Csaba_20_
őstag
Szerintem egyszerűen enged a sorkimenő tekercs rögzítése és megfelelő áram mellett rezonál a vízszintes eltérítés frekvenciáján. Nem javítok monitorokat, így igazából tapasztalatom se sok van ezen a téren. Ezért ez csak feltételezés.
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segíteni vagy megmondaná, hogy hol kaphatok segítséget nagyon hálás lennék!
Az a jelenség, hogy amikor fehér a háttér sípoló hangot ad halkan.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest