- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt a jelenséget ismerem
elkezd egy nagyon magas hangot kiadni magából, nem hangos, de idegesítő
Ha megdöntöm egy kicsit akkor abbahgggya, majd megin elkezdi, akkor visszadöntöm
és akkor megin abbamarad a hang.
A monitort nem én használom, nem gond meg majd ki is lesz cserélve a ''pótmonitorral''
Csak azért írtammert nem tudom miért van és az is feletébb érdekes, hogy nem mindegy a monitor dőlésszöge
nem tudjátok mitöl van? -
Guruka
senior tag
UP
-
Csaba_20_
őstag
válasz
axlrose32
üzenetére
Távgyógyírásra téged se képeztek ki? Ehj ehj...Nem szép dolog...''Most körkörös mozdulatokat végzek a forrasztópákámmal, érzi már ahogy melegszik a forrasztóón? Minden egyes mozdulattal javul a monitor állapota...'' Szörnyű, de valóban azt hiszik a javítás az ráolvasással történik.

[Szerkesztve] -
axlrose32
őstag
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Nálam a hiba behatárolása nem kerül pénzbe.Ennek ellenére mindenki annak örülne ha az msn távsegitségébe be lenne épitve egy robotkar és azzal a helyszinen orvosolni lehetne a hibát.
Ez igy sajnos nem megy ,el kell hozni/előzetes egyeztetés után/és akkor ingyen választ lehet kapni a problémára,ill.igény esetén minimális tőke ráforditásával orvosoltatni azt. -
axlrose32
őstag
Szerintem meg hagyjuk a találgatást ,az ügyfél vágja magát kocsiba hozza el hozzám vagy hozzád ,és vsz rövid időn belül ki fog derülni mi a hiba okozója.
Utálok találgatni,de mostanában csak erre van igény.
-
Csaba_20_
őstag
Szerintem egyszerűen enged a sorkimenő tekercs rögzítése és megfelelő áram mellett rezonál a vízszintes eltérítés frekvenciáján. Nem javítok monitorokat, így igazából tapasztalatom se sok van ezen a téren. Ezért ez csak feltételezés.
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segíteni vagy megmondaná, hogy hol kaphatok segítséget nagyon hálás lennék!
Az a jelenség, hogy amikor fehér a háttér sípoló hangot ad halkan.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1 humoros
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és akkor megin abbamarad a hang.

Nem esett jól ez a megszólítás.