Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt a jelenséget ismerem
elkezd egy nagyon magas hangot kiadni magából, nem hangos, de idegesítő
Ha megdöntöm egy kicsit akkor abbahgggya, majd megin elkezdi, akkor visszadöntömés akkor megin abbamarad a hang.
A monitort nem én használom, nem gond meg majd ki is lesz cserélve a ''pótmonitorral''
Csak azért írtammert nem tudom miért van és az is feletébb érdekes, hogy nem mindegy a monitor dőlésszöge
nem tudjátok mitöl van? -
Guruka
senior tag
UP
-
Csaba_20_
őstag
válasz
axlrose32 #11 üzenetére
Távgyógyírásra téged se képeztek ki? Ehj ehj...Nem szép dolog...''Most körkörös mozdulatokat végzek a forrasztópákámmal, érzi már ahogy melegszik a forrasztóón? Minden egyes mozdulattal javul a monitor állapota...'' Szörnyű, de valóban azt hiszik a javítás az ráolvasással történik.
[Szerkesztve] -
axlrose32
őstag
válasz
Csaba_20_ #10 üzenetére
Nálam a hiba behatárolása nem kerül pénzbe.Ennek ellenére mindenki annak örülne ha az msn távsegitségébe be lenne épitve egy robotkar és azzal a helyszinen orvosolni lehetne a hibát.
Ez igy sajnos nem megy ,el kell hozni/előzetes egyeztetés után/és akkor ingyen választ lehet kapni a problémára,ill.igény esetén minimális tőke ráforditásával orvosoltatni azt. -
axlrose32
őstag
Szerintem meg hagyjuk a találgatást ,az ügyfél vágja magát kocsiba hozza el hozzám vagy hozzád ,és vsz rövid időn belül ki fog derülni mi a hiba okozója.
Utálok találgatni,de mostanában csak erre van igény. -
Csaba_20_
őstag
Szerintem egyszerűen enged a sorkimenő tekercs rögzítése és megfelelő áram mellett rezonál a vízszintes eltérítés frekvenciáján. Nem javítok monitorokat, így igazából tapasztalatom se sok van ezen a téren. Ezért ez csak feltételezés.
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segíteni vagy megmondaná, hogy hol kaphatok segítséget nagyon hálás lennék!
Az a jelenség, hogy amikor fehér a háttér sípoló hangot ad halkan.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG ( LC27R504FHUXZ) 27" GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest