Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Én meg inkább a monitorban nem szeretnék turkálni. Amúgy Mission Compleeted, de tényleg kellett volna két pálinka az elején, valamint a forrasztópisztoly sem túl ideális. Nem tudtam sajna szétbontani a régi csatit mert teljesen öntve volt. Rögtönöztem egy ''müszert'' ceruzaelemböl és rossz fejhallgatóból, és egyik végét a vizsgálandó színű kábelre kötöttem, a másikat meg a tüskéknél próbálgattam és a recsegés tájékoztatott, hogy jó helyen keresek
(van multiméterm de lemerült). Ja a ferritet is kibontottam, és némi műanyag burkolat maradék segítségével fixáltam közel a csatihoz. Képminősége nem változott a monitornak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest