Aktív témák
-
Rox
tag
Nekem egy Gf3 + Iiyama pár napja hasonlót produkált: a kép össze-össze húzódott némi hangkisérettel, majd két perc múlva kikapcsolt a monitor. Újraindítás után minden rendben, pedig még a kábeleket/kártyát sem mozgattam meg igazán. Csinált ilyet a monitorod előtte?
-
Dr. Ernő
tag
Bizonyos játékok esetében, előfordul az a jelenség, hogy amikor játszok,
a monitor játék közben ''ki-be'' kapcsol. Tehát olyan mint amikor a videokártya
nem ad jelet a monitornak és az készenléti állapotba kerül. Persze álltalában
fagyás a vége az egésznek, de van amikor - miután megunta a gépem a játszadozást -
tovább lehet folytatni a játékot. Azt vettem észre, hogy elsorban olyan játékoknál fordul
ez elő, amely nem éppen kiforrot kóddal rendelkezik (pl Operation Flashpoint) és/vagy nagyméretű
''térképpel'' dolgozik (Hard Truck). (Amúgy ezzel a kettővel van csak baj.) Szóval mi lehet a probléma?
Vkartya, progi vagy mi?
(MEGJ.: WIN98+DX8.1, 3DMARK02 OK, tuning nincs, Asus A7V8X, LeadtekG440SE)
Aktív témák
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ASUS 27' 100Hz
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Logitech z5500 5.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest