Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Koszi szepen.
Az entech-re gondolhattam volna en is.Ugy latszik,en vagyok a hulye :)))
Kell is,mert a monitorom nem osd-s.Es a gyanum be is igazolodott.Hiaba allitok be 75Hz-et, a monitor 60-on megy. (A winamp plugin -wait for retrace-opcioja keltette fel bennem a gyanut,csak 60FPS-sel volt hajlando menni)
Megegyszer koszi. -
karib
addikt
Szerencsére még nem vagyok teljesen szenilis :)
[L]http://www.entechtaiwan.com/cgi-bin/cc.exe?url=168.144.101.149/files/osd.exe[/L]
Na jó, a linket nem fejből vágtam, de az EnTechre legalább emlékeztem :D -
BiP
nagyúr
Sziasztok!
Tudnatok nekem mondani Windows ala egy olyan progit, ami meg tudja mondani,mekkora frekin megy eppen a monitor? (pl.mennyi is az,ha mondjuk adapter default-on van optimal-on van). Az nem jo ami a Win beallitasaibol vagy a registrybol olvassa.Nem atallitani akarom,leolvasni. Ha tudtok ilyet, legyszi segitsetek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest