- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Koszi szepen.
Az entech-re gondolhattam volna en is.Ugy latszik,en vagyok a hulye :)))
Kell is,mert a monitorom nem osd-s.Es a gyanum be is igazolodott.Hiaba allitok be 75Hz-et, a monitor 60-on megy. (A winamp plugin -wait for retrace-opcioja keltette fel bennem a gyanut,csak 60FPS-sel volt hajlando menni)
Megegyszer koszi. -
karib
addikt
Szerencsére még nem vagyok teljesen szenilis :)
[L]http://www.entechtaiwan.com/cgi-bin/cc.exe?url=168.144.101.149/files/osd.exe[/L]
Na jó, a linket nem fejből vágtam, de az EnTechre legalább emlékeztem :D -
BiP
nagyúr
Sziasztok!
Tudnatok nekem mondani Windows ala egy olyan progit, ami meg tudja mondani,mekkora frekin megy eppen a monitor? (pl.mennyi is az,ha mondjuk adapter default-on van optimal-on van). Az nem jo ami a Win beallitasaibol vagy a registrybol olvassa.Nem atallitani akarom,leolvasni. Ha tudtok ilyet, legyszi segitsetek.
Aktív témák
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest