- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
netchan
tag
Akkor Te ideális célközönség vagy egy ilyen madzag beszerzésére :)
Én ezzel szemezgetek egy ideje:
http://www.si87.com/Products/Cabling/Cables/bnccables.html
Persze itthon nem lehet kapni.
Ha hajnaldó vagy rá pénzt kib**ni, akkor rendelhetnénk együtt 2 ilyet, igy feleződne a postaköltség. -
netchan
tag
Hali!
Elvileg a BNC jobb minőséget ad, kevésbé érzékeny a zajra. Gyakorlatban ez csak akkor jön ki, ha minden komponens ütős.
Egy 22"-es iiyama + matrox g400 kombónál, nagy felbontásban (1280x1024, és felette), nagy frekinél (100+) elég jól kijön. Mondjuk itt már a BNC kábel minőségétől is sok függ. Először egy 3000 froncsis szart vettem, mert csak ilyet lehetett kapni, azzal elég gyér. Most hazahoztam kipróbálni egy komolyabb madzagot. Hát van különbség, de ezt csak tesztprogramokkal lehet jól látni. A baj, hogy Mo-n, boltban nem láttam még minőségi BNC-t. Munkaállomásokhoz valót lehet rendelni (Compaq, Sun), de azok 20 rugó körül kezdődnek.
Szerintem, ha nem grafikus vagy, vagy hasonló, akkor csak vakítani jó, de annak nagyon :)
n
Remélem mások is beírkálnak ide, mert kiváncsi vagyok a többiek tapasztalatára.
n
Aktív témák
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest